حجت الاسلام مهدی اسدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، به تشریح ویژگی های شخصیتی مولای متقیان پرداخت و با اشاره به این روایت از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر این که " من وعلی پدرامتیم و هرکه به ماظلم کند لعنت خدا بر او باد"، اظهار داشت: حضرت علی (ع) نه تنها امام و مقتدای ما شیعیان است بلکه پدر امت نیز هست.
وی عنوان داشت: عمل ما را با علی (ع) می سنجند اما امیرالمومنان علی (ع) هیچگاه نخواسته است که ما زندگیمان صد درصد همانند او باشد، حتی از فرزندان خود نیز این توقع را نداشته است؛ بلکه فرموده است" من پدر را با تقوا، عمل، تلاش و عفت یاری کنید. "
مدرس حوزه ودانشگاه در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به آیه ۵۴ سوره مائده گفت: هنگامی که از پیامبر(ص) درباره این آیه سؤال کردند، دست خود را بر شانه سلمان گذاشت و فرمود: "منظور این و یاران او و هموطنان او هستند" و به این ترتیب، از اسلام آوردن ایرانیان، کوشش ها و تلاش های پرثمر آنان برای پیشرفت اسلام درزمینه های مختلف، پیشگوئی کرد.
وی با بیان این که شان نزول آیه ۵۴ سوره مبارکه مائده درباره ایرانیان و وصف ویژگی های آنان است، افزود: بر اساس این آیه قوم سلمان که همان ایرانیان هستند چند ویژگی دارند، اولین ویژگی آن ها این است که خدا را دوست دارند وخدا نیز آن ها را دوست دارد؛ دومین صفت آن ها این است که در برابر مومنین متواضع اند؛ سومین ویژگی آن ها شجاعتشان در برابر کفار است و این که آن ها در راه خدا مجاهدت می کنند و هرگز از ملامت کنندگان نمی ترسند و ثابت قدم می مانند.
حجت الاسلام دکتر اسدی با اشاره به این ویژگی ها ادامه داد: اگر خدا را دوست داشته باشیم همه ناملایمات زندگی برطرف می شود و زندگی رنگ وبوی خدایی می گیرد.
وی با بیان این که هرکس ادعای دوستی با اهل بیت داشته باشد ولی دوستان اهل بیت را دوست نداشته باشد دروغگو است افزود: اگر بزرگ ترین قله های عالم در اقیانوس قلب علی (ع) می افتاد ذره ای تکان نمی خورد اما به محض آن که اشک یتیم جاری می شد دریای قلب علی مواج وطوفانی می گشت.
حجت الاسلام اسدی با اشاره به شجاعت بی نظیر حضرت علی (ع) اظهار داشت: شهدا مصداق شجاعان عالم اند و باید در برابر دشمن شجاع بود وقد علم کرد.
وی با اشاره به برخی معضلات منطقه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها بر لزوم حرکت جهادی در تمام زمینه ها تاکید داشته اند و به خصوص برای حل مشکلات این منطقه نیاز به مجاهدت داریم.
حجت الاسلام اسدی در پایان با بیان این که ملامت ها و تمسخرها هرگز در زندگی علی (ع) تاثیر نداشت، افزود: سرزنش و تمسخر برخی افراد نباید باعث اختلال در مرزهای اعتقادی شود و باید در برابر جنگ های روانی ثابت قدم بود.
وی در پایان با تاکید بر لزوم توجه به مباحث غنی نهج البلاغه گفت: مکتب علی سرتاسر حکمت و درس است که باید آن را فرا گرفت و به کار بست.
نظر شما