به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام علی سعیدی صبح امروز در جمع برخی از نخبگان اصفهان با تسلیت ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) اظهار کرد: انتخاباتی که انجام گرفت پیشینه آن به گذشته بر میگردد و یکسری از واقعیتها را برای ما روشن کرد، که اگر چارهاندیشی نکنیم این انقلاب به سرنوشت انقلابهای پیشین گرفتار خواهد شد.
وی با بیان اینکه پنج مقطع تاریخی داریم، که از سه مقطع آن عبور کردیم، مقطعی که در آن هستیم و یکی هم در آینده قرار خواهد گرفت، افزود: بعثت به عنوان آغاز اسلام، غدیر امتداد و عاشورا احیای آن است مقطع چهارم که در آن هستیم، جمهوری اسلامی بسترساز جهانی شدن اسلام و ظهور حضرت مهدی (عج) است و قیام موعود (عج) پنجمین مرحله و آخرین مقطع است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان روایاتی از امام کاظم (ع) و امام باقر (ع) که جمهوری اسلامی را زمینه ساز ظهور میداند، گفت: همه چیز در حال حاضر به جمهوری اسلامی ایران گره خورده که بر اساس این روایات طرفداران ولایت اصیل سختیهایی را در پیش دارند که باید خود را در برابر آن آماده کنند.
وی با بیان اینکه این روایات هم بشارت و امید است و هم بیم چون تهدید جدی است، تصریح کرد: پس از انقلاب ما با چالشهایی روبرو بودهایم، از جمله چالش نهضت آزادی در دولت موقت، بنیصدر و منافقین، باند سیدمهدی هاشمی، تکنوکرات ها، اصلاحطلبان سکولار، احمدینژاد و نوسازی انجمن حجتیه و اعتدال که در حقیقت در مقابل انقلابیگری بوده است.
حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه این چالشها اعتقادی هستند ولی برآیند آنها ساختاری و رفتاری است، یادآور شد: اینکه گفته میشود امیدواریم شعار مرگ از شعارهای ما برداشته شود و یا اینکه گفته می شود جمهوری دموکراتیک ایران ریشه در اعتقاداتشان دارد.
وی با بیان اینکه امام راحل(ره) فرمودند جمهوری اسلامی یک نظام کامل و بر مبنای اسلام است و همهچیز در آن قرار دارد، تأکید کرد: در دوره بازرگان یک نظریهای در مقابل امام راحل(ره) مطرح شد که اسلام فقط مجموعه عبادی است و برنامهای برای اداره جامعه ندارد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به فعالیت 10 ساله حلقه نیاوران، گفت: همزیستی مسالمتآمیز با غرب نتیجه فعالیت این حلقه است؛ آنها معتقدند نباید با غرب مقابله کنیم؛ خروشچف و گورباچف هم همین اعتقاد را داشتند و با غرب به تعامل پرداختند و نتیجه آن فروپاشی شوروی شد.
وی در ادامه افزود:در حال حاضر چند جبهه متشکل از چند گروه تحت عنوان خط امام شکل گرفته که باورها و گفتمان و عملکرد آنان با آرمانهای حضرت امام (ره) در تقابل است.
حجت الاسلام سعیدی گفت: امروزه این جبهه، خود را به عنوان جناح داخلی معرفی میکنند و مشکل اینجاست که برخی از خواص هم این موضوع را پذیرفتهاند و با توجیه طرفداری نکردن از جناح در مقابل آنها موضع نمیگیرند.
وی تأکید کرد: در تاریخ اسلام هم مشکل ما همین بود که امیر المؤمنین (ع) در مقابل طلحه و زبیر به عنوان یک جناح معرفی شد و مسلمانان از امثال ابوموسی اشعریها که در دفاع از اصل اسلام کنار کشیدند، ضربههای زیادی خوردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: این جبهه مشترکاتی دارد که اولین آن تغییر محاسبات در مورد مبانی و اصول، سیاستهای کلان و نگرش به دشمن است و دومین نقطه مشترک آن حرکت به سمت انقلابیزدایی از انقلاب، مقدسات، نهادها و شخصیتهاست.
وی با بیان اینکه عدهای میگویند انقلاب تاریخ دارد و از سال 42 شروع شده و سال 57 تمام میشود، هشدار داد: آنها میخواهند حتی واژه انقلاب را تحریف کنند؛ انقلاب یعنی قیام لله و این زمان ندارد و تمام انبیاء و ائمه انقلابی بودند.
حجت الاسلام سعیدی ادامه داد: غربگرایی سومین نقطه مشترک این جبهه است؛ متأسفانه ما داریم مؤلفههای دموکراسی غربی را در کشور پیاده میکنیم؛ رقیب هراسی از تکنیکهای دموکراسی غربی در انتخابات است که در کشور پیاده شد؛ آیا اگر در آمریکا از خدعه و فریب و نیرنگ استفاده میشود ما هم باید استفاده کنیم، اینها با مبانی امام راحل (ره) مخالف است.
وی در ادامه عنوان کرد: استفاده از قدرت یکی دیگر از محورهای دموکراسی غربی است و مورد دیگر استفاده از پول است که کاملا با سیاستهای امام راحل(ره) مخالف است؛ رئیس دولت اصلاحات میگوید برای آنکه پیشرفت کنیم راهی جز غرب و پذیرش کامل آن نداریم.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: نقطه مشترک بعدی تبعیت گزینشی از ولایت فقیه و نگاه نفاقی به ولی فقیه است جایی که به نفعشان باشد میپذیرند و اگر نباشد نمیپذیرند و با سیره امام راحل (ره ) هم همین گونه برخورد میکنند؛ تلاش جدی برای رابطه با آمریکا و کاهش قدرت دفاعی از دیگر مشترکات این جبهه است.
وی خاطر نشان کرد: نقطه مشترک بعدی حرکت به سمت اقتصاد آزاد است درحالی که رهبری بر روی حرکت به سمت آزادی اقتصادی تأکید دارند؛ نقطه مشترک بعدی این است که میگویند شما چه کار به سوریه و عراق دارید و نقطه مشترک بعدی عدم اعتقاد دین در جامعه است که این چالشها در 5 بخش نمود دارد و از جمله نمود آن تقابل در سیاست خارجی، اقتصاد، تیم اداره کشور و فرهنگ میشود.
حجت الاسلام سعیدی در پاسخ به پرسش یکی از حضار در رابطه با سند 2030 گفت: این سند بدتر از کاپیتلاسیون است و آقایان ابتدا میگفتند امضا نشده بعد گفتند جلوی اجرای آن را گرفتیم.
وی در پایان افزود: اینکه رهبری خود ورود کردند نتیجه کم کاری خواص است، اگر خواص وظیفه خود را انجام داده بودند افکار عمومی روبروی این سند می ایستاد.
نظر شما