به گزارش خبرگزاری ایمنا رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با اعلام این خبر، اظهار داشت: صادرات ماهی قزل آلا از اصفهان به کشور امارات از این پس هفته ای ۲ بار (روزهای دوشنبه و پنجشنبه) انجام می شود.
منصور کیمیایی اضافه کرد: این محصول در یکی از شرکت های بسته بندی آبزیان زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بسته بندی و از طریق فرودگاه شهید بهشتی اصفهان صادر می شود.
وی گفت: افزایش ظرفیت اصفهان در تولید انواع فرآورده های خام دامی و آبزیان سبب شده است تا صادرات این فرآورده ها از این استان افزایش یابد.
کیمیایی افزود: هر سال سعی می شود متناسب با نیاز کشورهای هدف، محصولات جدیدی به سبد صادراتی مواد پروتئینی استان اصفهان اضافه شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این اداره کل آمادگی دارد تا در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی با انجام نظارت ها و ارائه مشاوره های لازم، به صادرکنندگان این بخش کمک کند.
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سال گذشته ۶ هزار و ۵۷۶ تُن انواع آبزی(ماهیان گرم آبی، سردابی و خاویاری) در مناطق مستعد استان تولید شد.
میزان تولید انواع آبزیان در استان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن (۹۴)، ۲۴ درصد داشته است.
نظر شما