به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایمنا، سیدمصطفی میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری امشب با حضور در شبکه خبر سیما، اظهار داشت: ما باید سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به صورت الگو به مردم نشان دهیم و بر مبنای اقتصاد درونزا و بروننگر اجرا کنیم تا مشکلاتی مانند اشتغال با سرعت چارهگشایی و حل شود.
وی افزود: باید جلوی واردات بیرویه گرفته شود و اگر کالایی هم در داخل از کیفیت لازم برخوردار نیست، دولت باید به تولیدکنندگان کمک کند تا محصولشان قابل رقابت با مشابه خارجی باشد. اگر در داخل کشور کالایی تولید میشود، ورود کالای قاچاق مفهومی ندارد. ما باید عوامل قاچاق کالا را شناسایی و به صورت جدی با آنها برخورد کنیم. همچنین عوامل افزایش قیمت تولیدات داخلی را هم برطرف سازیم.
میرسلیم با اشاره به برخی از عوامل ایجاد کنند قاچاق کالا تصریح کرد: یکی دیگر از این عوامل برخی تولیدکنندگان خارجی هستند که بازارشکنی کرده و قیمت محصولات خود را پایین میآورند. یکی دیگر از عوامل قاچاقچیان سازمانیافته هستند که ما باید از روشهای مناسب استفاده کرده و با متخلفان برخورد کنیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه هدف از اجرای طرح هدفمندی یارانهها، کاهش محرومیتها بوده، گفت: تا امروز دولتها تنها یک بند از قانون هدفمندی یارانهها و آن هم توزیع یارانه به صورت مساوی بین تمام اقشار جامعه را اجرا کردند، در این قانون بر کمک کردن بر تولیدکنندگان داخلی هم اشاره شده، ولی تنها 3 درصد از سهم تولید پرداخت شده، در حالی که باید 30 درصد پرداخت میشده، همچنین در این قانون به افزایش بهرهوری اشاره شده، ولی اقدامی صورت نگرفته، مجریان قانون باید به تمامی موارد قانون عمل کنند.
وی مفاسد اقتصادی را یکی از مشکلات پیش روی نظام دانست و خاطرنشان کرد: در درجه اول مسئولان و هیئت دولت وظیفه برخورد با فساد را بر عهده دارند، هر کسی در دولت فعالیت میکند باید با نیت خدمت به مردم وارد صحنه شود و تمام تلاشش را برای کمک به مردم به کار بگیرد، ولی نباید خودش رقیب مردم باشد. یک وزیر وقتی مسئولیت گرفت باید کارهای درآمدزای خود را رها کند. وقتی در سطح دولت بیدقتی باشد، این موضوع تا پایینترین ردهها سرایت میکند، البته باید رفاه شرافتمندانه کارمندان دولت هم فراهم شود تا آنها وسوسه نشوند.
میرسلیم ادامه داد: اگر نزدیکان من مرتکب فساد شدند، من خودم مشوق دستگاه قضایی در برخورد با آنها خواهم بود، حتی اگر خود من هم وارد مسئلهای شوم دستگاه قضایی باید با قدرت برخورد کند. ما باید از اول نیت خودمان را خالص کنیم یا اینکه آبرومندانه بدون پذیرش مسئولیت به کارهای خودمان بپردازیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه دستگاه اجرایی باید مجری قانون باشد، اظهار داشت: وقتی که قانون داریم باید ببینیم چه چیز مانع اجرای آن شده، یکی از انتقادات من به دولت یازدهم این است که در زمینه اجرای قانون کوتاهی کرده است. ما امروز از مرحله قانونگذاری گذشتهایم و باید وارد مرحله طراحی و اجرا بشویم.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود در فضای مجازی عنوان کرد: از این فضا میتوان در زمینه آگاهی رساندن به مردم بهره برد. همچنین فضای مجازی میتواند مکمل صدا و سیما باشد. ما همانطور که مجاز نیستیم در صدا و سیما دروغ بگوییم، در فضای مجازی هم این موضوع مطرح است. کاربرد دیگر این فضا آن است که به ما اجازه میدهد در فضای کسب و کار تحولی بیافرینیم و این موضوع میتواند به توسعه اشتغال کمک کند. کاربرد دیگر فضای مجازی نظارت عمومی از سوی مردم است تا همه متوجه شوند اگر خود را اصلاح نکنند در این فضا مردم آنها را میبینند و آبرویشان میرود، البته قواعد کار باید توأم با اخلاق اسلامی باشد.
میرسلیم سادهزیستی را در بین مسئولین امر بسیار مهمی دانست و اظهار داشت: اشرافیگری یک انحراف و باعث جدایی مردم از مسئولان است، اگر رئیسجمهور بشوم برنامههای تشریفاتی را که خرجهای زیادی دارد و در بعضی از آنها با اتوبوس مردم را میآورند، تعطیل میکنم. همچنین مراسمهای افتتاحی که واقعیت ندارد و تکراری است را تعطیل کرده و معتقدم مراسمات ملی هم باید ساده برگزار شود.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به پیشرفتهای علمی کشور تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی به فعالیت دانشبنیان و تولید علم توجه زیادی دارد و ما باید در این زمینه کوشا باشیم. ما باید نسبت به انتقال دانش به نسل جوان و توزیع آن و نتایجی که از این کار به دست میآید فعالیت بیشتری انجام دهیم.
وی خاطر نشان کرد: مردمسالاری دینی اگر بخواهد موفق باشد بدون انتقاد سازنده به جایی نمیرسد و همه باید خواهان نقد مشفقانه رفتار خود باشند. بهترین هدیه به مسئول جمهوری اسلامی نقد عملکرد او است.
میرسلیم در پایان با اشاره به موضوع اشتغال جوانان گفت: خودم در دانشگاه و صنعت راهکارهای عملیاتی باری اشتغال جوانان داشتهام، اما در شرایط کنونی بنگاههایی داریم که در لبه پرتگاه نابودی قرار گرفتهاند. برخی از بنگاهها هم به دلیل مشکلات مالی دچار نقص شدند که باید آنها را فعال کرد. تشویق کارآفرینان و استفاده از مزیتهای نسبی کشور هم میتواند در این زمینه راهگشا باشد و ما با تلفیق این موضوعات میتوانیم موضوع اشتغال جوانان را سر و سامان دهیم.
نظر شما