به گزارش گروه جامعه خبرگزاری ایمنا، محمد اسماعیل زاده درباره دومین دوره مسابقات همسُرایان فرهنگیان استان اصفهان اظهار کرد: برای اولین بار جشنواره سرود معلمان در استان اصفهان برگزار می شود و امیدواریم این کار ارزشمند سالیان طولانی توسعه و رشد پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه امسال اقدام به برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری می کنیم، افزود: در طول سه سال گذشته تعداد گروه های سرود دو برابر شده است و این نوید را می دهد که باید بیشتر از قبل در این عرصه فعالیت کرد، اما متاسفانه چند سالی است شاهد حلقه مفقوده ای هستیم و اینکه در مناطق دور با کمبود مربی فنی سرود مواجه شدیم.
تشکیل گروه های سرود دانش آموزی فعالیت ارزشمند
رئیس اداره فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد: امروز در مجموعه آموزش و پرورش استان اصفهان فعالیت های مطلوبی در بخش های مختلف انجام می شود و یکی از فعالیت های ارزشمند، تشکیل گروه های سرود دانش آموزی است.
اسماعیل زاده با اشاره به اهداف تشکیل گروه سرود معلمان، گفت: هم اکنون تعداد مربیان فنی سرود در سطح مدارس پایین است بنابراین در این راستا باید همکاران توانمند خود را با اهداف نظام تعلیم و تربیت آشنا کنیم و زمینه فعالیت های هنری آنها را نیز فراهم کنیم تا دانش آموزان نیز بتوانند در کنار معلمان خود فعالیت هنری انجام دهند.
وی بیان کرد: جامعه ای که سرود می خواند، جامعه زنده ای است که حاضر است از تک روی دست برداشته و وارد جمع شود، این جامعه طرفدار صلح و دوستی بوده که برای همگان خیر و خوبی را طلب می کند.
اسماعیل زاده تصریح کرد: مهمترین هدف از تشکیل گروه های همسرایی، تربیت معلمان فنی و آموزش دیده، ایجاد نشاط و شادی در میان فرهنگیان استان اصفهان و ترغیب به انجام کارهای جمعی است.
رئیس اداره فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تاکید کرد: در این مسابقه حدود 400 نفر از گروه همسرایان (کرال) اقدام به اجرای سرود می کنند.
نظر شما