۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰

تحقیقات نشان می‌دهد

"کلروفیل" ماده‌ای قدرتمند برای سلامت انسان است

مصرف کلروفیل موجب کاهش بیماری‌های کبدی می‌شود
"کلروفیل" ماده‌ای قدرتمند برای سلامت انسان است

خبرگزاری ایمنا: مطالعات نشان می دهد هر چند انسان نمی تواند فتوسنتز کند و درواقع همانند گیاه از کلروفیل استفاده نمی کند، اما کلروفیل یک ماده مغذی گیاهی قدرتمند است که می تواند سلامت ما را تضمین کند.

به گزارش گروه ترجمه سرویس علم و فناوری ایمنا و به نقل از نچرال نیوز، کلروفیل رنگدانه سبز در گیاهان مسئول جذب نور لازم برای عمل فتوسنتز است. اغلب از کلوفیل به عنوان "خون" گیاهان یاد می‌شود، گیاه از آن برای عملکرد متابولیک اولیه خود، مانند رشد و تنفس استفاده می‌کند. در حالی که اکثر گیاهان زمین تا حدی حاوی کلروفیل هستند، این ماده در گیاهان سبز تیره با غلظت بیشتر موجود است. مطالعات نشان می دهد هر چند انسان نمی تواند فتوسنتز کند و درواقع همانند گیاه از کلروفیل استفاده نمی کند، اما کلروفیل یک ماده مغذی گیاهی قدرتمند است که می تواند سلامت ما را تضمین کند.
مزایای کلروفیل
افزایش سلامت خون - از سال  ۱۹۱۱ تاکنون، دانشمندان دریافته اند که ساختار مولکولی کلروفیل تقریبا مشابه با هموگلوبین در انسان است - تنها تفاوت این است که هموگلوبین به یون های فلزی آهن متصل است، در حالی که کلروفیل به یون فلزی منیزیم متصل می شود. در نتیجه، کلروفیل مانند هموگلوبین در بدن ما، موجبات افزایش اکسیژن و مواد مغذی به سلول های بدن می شود. 
محافظت در برابر بیماری - کلروفیل یک آنتی اکسیدان قوی است، و شواهد نشان می دهد که این ماده مقاومت بدن را بالا می برد. یک مطالعه که در مجله تغذیه محصولات غذایی و علوم در سال ۲۰۱۳ منتشر شده نشان می دهد که کلروفیل (همراه با pheophytin، یک مولکول کلروفیل فاقد یون منیزیم مرکزی) می تواند در جلوگیری از آسیب DNA اکسیداتیو و پراکسیداسیون لیپیدی موثر باشد. علاوه بر این، تحقیقات از دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد که داوطلبانی که روزانه ۱۰۰ میلی گرم کلروفیل در رژیم غذایی دارند، کاهش ۵۵ درصدی در آفلاتوکسین ادرار و کاهش خطر ابتلا به بیماری کبد کمک می کند.
پاک کننده فلزات سنگین - بسیاری از غذاها حاوی فلزات سنگین هستند، با توجه به تحقیقات جهانی و تحقیقات پیشرفته مجله علوم محیط زیست و سم شناسی مشخص شده است که کلروفیل دارای یک حلقه پورفیرین طبیعی است که تحت شرایط اسیدی آزاد، اجازه می دهد سایر فلزات سنگین در محل خود متصل شود. به همین دلیل، اضافه کردن بیشتر غذاهای غنی از کلروفیل به رژیم های غذایی ما یک راه بسیار خوب برای جلوگیری از مسمومیت با فلزات سنگین است که جهان امروز را آلوده کرده است.
دیگر مزایای سلامتی کلروفیل شامل بهبود بوی بدن، ضد التهابی و با توجه به محتوای منیزیم آن، تسکین دهنده عصبی و کاهنده فشار خون بالا است.
بهترین منابع کلروفیل
به عنوان یک قاعده کلی، گیاهان سبزتر کلروفیل بیشتری دارند. مانند کلم، جعفری، گشنیز، اسفناج، برگ چغندر و کلم بروکلی، جلبک، مانند اسپیرولینا و کلرلا و سبزیجات دریایی، برخی از بهترین منابع غذایی کلروفیل هستند.
/126

کد خبر 192610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.