سجادی سکان‌دار  ورزش می‌شود؟/ پیشنهاد بهشت‌نشینان به اهالی بهارستان

خبرگزاری ایمنا: از قدیم گفته‌اند: «تا سه نشود، بازی نشود» این ضرب‌المثل، وصف حال این روزهای وزارت ورزش و جوانان است. وزارتخانه ای که تا کنون دو وزیر پیشنهادی‌اش، نتوانسته‌اند رأی اعتماد بهارستانی‌ها را تمام و کمال از آن خود کنند و هم اکنون سومین وزیر پیشنهادی‌اش نیز در حال رایزنی با نمایندگان و اعضای کمیسیون‌های مختلف مجلس است.

به گزارش ایمنا، به نقل از خانه ملت؛ اما قصه رأی اعتماد نگرفتن وزرای پیشنهادی ورزش و جوانان به حدود دو ماه پیش بر می‌گردد درست وقتی‌که نام نخستین وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید، مسعود سلطانی فر، بر سر زبان ها افتاد. کسی که حسن روحانی با لقب کامپیوتر متحرک او را به بهارستانی ها معرفی کرد اما در مقابل چشمان حیرت زده وزرای پیشنهادی دولت یازدهم، نتوانست از نمایندگان مجلس رای اعتماد بگیرد و با ۱۴۸ رای مخالف در برابر تنها ۱۱۷ رای موافق، پرونده وزیر شدنش در دولت تدبیر و امید، برای همیشه بسته شد. فردی که این روزها بر یکی از ۳۱ صندلی شورای اسلامی شهر تهران تکیه زده و به عضویت کمیسیون برنامه و بودجه درآمده است.
دومین وزیر پیشنهادی که تلاش‌هایش در راهروهای کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی بی نتیجه ماند، رضا صالحی امیری بود. گزینه‌ای که با ۱۰۷ رای موافق، ۱۴۱ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع، همچون سلطانی فر نتوانست بر کرسی وزارت ورزش و جوانان تکیه زند و سرنوشتش به اولین وزیر پیشنهادی این وزارتخانه گره خورد.
اما این روزها نام سومین وزیر پیشنهادی حسن روحانی بیش از دو وزیر پیشنهادی قبل بر سر زبان نمایندگان مجلس افتاده، نصرالله سجادی، کسی که با حکم صالحی امیری، دومین وزیر پیشنهادی دولت یازدهم، راهی وزارتخانه ورزش و جوانان شده و از پیشکسوتان ورزشی شناخته شده کشور است. کسی که از سوی جامعه ورزشی به ویژه ورزشکاران بهشت نشین شهر تهران، وجاهت کافی و لازم را برای تصدی کرسی وزارتخانه ورزش و جوانان دارد.
جدیدی: ورزش را متحمل لطمات جبران ناپذیر نکنیم
عباس جدیدی، عضو شورای شهر تهران و پیشکسوت ورزش کشتی با بیان اینکه رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی قابل احترام است، گفت: بهتر است بهارستانی ها در حین بررسی صلاحیت نصرالله سجادی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، به جای پرداختن به حواشی، اصل را بر مبنای ورزش تعریف کنند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، از نمایندگان مجلس خواست در حین بررسی صلاحیت‌های وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، نخست خواست جوانان را در پرسش‌های خود از سجادی مدنظر قرار دهند و سپس به نیازهای ورزشی کشور نگاهی جدی و سازنده داشته باشند.
وی با انتقاد از بلاتکلیفی وضعیت ورزش و مشخص نبودن متولی اصلی رسیدگی به وضعیت جوانان، تصریح کرد: هر یک روزی که وزارت ورزش و جوانان بدون حضور وزیر به کار خود ادامه می دهد، لطمات جبران ناپذیری به بدنه ورزشی کشور وارد می شود پس نمایندگان باید هر چه سریعتر وضعیت وزیر پیشنهادی وزارتخانه ورزش و جوانان را مشخص کنند.
دبیر: المپیک و مسابقات آسیایی، منتظر رای مجلسی ها نمی مانند
علیرضا دبیر، پیشکسوت ورزش کشتی رای نمایندگان به رد صلاحیت دو وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان را محترم خواند و گفت: بهتر است هر چه زودتر وضعیت وزارتخانه ورزش و جوانان تعیین تکلیف شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ضرورت انتخاب هر چه زودتر وزیر ورزش و جوانان، گفت: مسابقات جهانی، آسیایی و المپیک منتظر رای اعتماد نمایندگان مجلس نمی مانند و در حال برگزاری اند پس بهتر است فرصت ها را از دست ندهیم.
رضازاده: سجادی، گزینه مناسبی است
حسین رضازاده، رئیس فدراسیون وزنه برداری نیز از نمایندگان مجلس خواست هر چه سریعتر وضعیت وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان را تعیین تکلیف کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نصرالله سجادی را گزینه مناسبی برای تصدی وزارت ورزش وجوانان خواند وافزود: از آنجائی‌که وی یکی از پیشکسوتان دنیای ورزش است، به نظر می رسد گزینه مناسبی برای وزارتخانه ورزش و جوانان بوده و می تواند به پیشرفت ورزش کشور در ابعاد ملی و فراملی کمک کند.
آقامیر: خواسته های جوانان در سایه ورزش فراموش نشود
رییس سازمان ورزش شهرداری تهران سومین کاندیدای پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت ورزش و جوانان را گزینه‌ای اصلح خواند وگفت: نصرالله سجادی یکی از پیشکسوتان دنیای ورزش است که هم دنیای ورزش را به خوبی می شناسد و هم به خواست و نیازهای جوانان اشراف کامل دارد.
سید محمد آقامیر با بیان اینکه اگر نمایندگان مجلس نهم به سجادی رای اعتماد بدهند، دنیای ورزش می تواند با تجربه و توانمندی بیشتری در ابعاد ملی و فراملی حضور یابد، افزود: وی یکی از اعضای ستاد راهبردی ورزش شهروندی سازمان ورزش شهرداری تهران است که هم از نظر آکادمیک و هم از منظر علمی، به خوبی با نیازهای جامعه و خاستگاه ورزشی شهروندان آشناست.
وی خطاب به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، تصریح کرد: یکی از ضعف‌های اصلی ورزش کشور، کم توجهی به ورزش‌های همگانی است در حالیکه بارها مقام معظم رهبری بر اهمیت ورزش همگانی و ابعاد اثرگذار آن در جامعه تاکید کردند، پس وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، باید توسعه و رونق بخشی ورزش همگانی را در راس برنامه ریزی های خود قرار دهد.
آقامیر با تاکید بر اهمیت ورزش در کنار پاسخگویی به نیازهای جوانان افزود: نباید امور ورزشی کشور به قدری مهم قلمداد شود که خواست‌های جوانان از وزارت ورزش و جوانان در سایه قرار بگیرد، چراکه جوانان کشورمان بیش از هر زمان دیگری در ابعاد مختلف همچون ازدواج یا اشتغال نیاز به برنامه ریزی و توجه دارند.
با وجود آنکه ورزشکاران پیشکسوت عضو شورای اسلامی شهر تهران بر صلاحیت نصرالله سجادی برای تصدی وزارتخانه ورزش و جوانان صحه می گذارند و ورود وی به این وزارتخانه را به فال نیک می گیرند اما این نمایندگان مردم در مجلس نهم شورای اسلامی هستند که صلاحیت وزیر پیشنهادی را با دادن رای اعتماد تائید یا رد می کنند. موضوع مهمی که در یک هفته گذشته اظهار نظر بسیاری از نمایندگان را در پی داشت و هفته آینده در صحن علنی مجلس تعیین تکلیف می شود.
/۱۱

کد خبر 123581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.