شانزدهم اکتبر مقارن با تشکیل سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ روز جهانی غذا نام‌گذاری شده است و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود.

کله‌پاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی و نروژ متداول است و در ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است. به دلیل چربی و انرژی بالای این غذا مصرف آن به کسانی که چربی، فشار خون بالا و نقرس دارند توصیه نمی‌شود و بهترین وعده برای صرف آن صبح است. در کاوش‌های باستانی انجام شده در شمال خراسان در گورستان‌های چهار هزارساله ظروفی که در آن بقایای کله‌پاچه وجود داشت، کشف شد که قدمت این غذای محبوب را به سه هزار و ۷۰۰ تا چهار هزار سال قبل باز می‌گرداند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.