نبات و آبنبات از سوغاتی‌های دیرینه استان خراسان و شهر مشهد است. در تولید آبنبات، شکر در دمای بسیار بالا حرارت می‌بیند تا به صورت مایع درآید، سپس با موادی همچون پسته، نارگیل، گل محمدی، قهوه و هل مخلوط، خمیر آن تهیه و در نهایت قالب‌بندی و پس از سرد شدن تکه‌تکه می‌شود.

در نبات اما تفاوت‌هایی وجود دارد؛ شکر پس از حرارت بالا در ظرف‌های مخصوص که پاتیل نامیده می‌شود، قرار می‌گیرد. پاتیل‌ها از قبل با نخ پنبه‌ای بندکشی می‌شود تا نبات خرد نشود. پس از آن نبات در محل تاریک و در دمای ۵۰ درجه به مدت یک هفته باقی می‌ماند تا به صورت بلور درآید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.