زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق پیدا می‌کند به طوری که کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
    0 0
    تو این شرایط یه دستکشی چیزی!