برنج‌کاران اصفهانی هر سال و پس از آماده سازی زمین به کاشت بذر یا همان نشاء در کل زمین زراعی خود می‌پردازند تا بلکه بتوانند در پایان تابستان محصول خود را برداشت کنند.

چندین سال است که شاهد مکانیزه‌شدن صنعت کشاورزی و به دنبال آن کاهش زمان و هزینه‌های اجرایی کاشت و برداشت برنج هستیم، اما هنوز عده‌ی زیادی از برنج‌کاران اصفهانی به شکل کاملاً سنتی و با همان شیوه‌های قدیمی و همیشگی توسط نیروی انسان نشاء برنج را انجام می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • همکار IR ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
    0 0
    درود بر این عکاس خوش ذوق و خوش برخورد تشکر از این عکسهای خوب شما
  • IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
    0 0
    درود بر هر عکاس با شرف که واقعا ظاهر و باطنشون یکی باشه