استمرار نهضت پیاده‌روسازی معابر منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از استمرار نهضت پیاده‌روسازی معابر این منطقه خبر داد و گفت: در حال حاضر شش پروژه پیاده‌روسازی در این منطقه فعال است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پیاده‌روها تنها مسیرهایی برای عبور عابران نیست، بلکه فضاهایی زنده است که کیفیت زندگی شهری، عدالت اجتماعی و پایداری محیطی را تعریف می‌کند.

وی افزود: در شهری که پیاده‌روهای امن، گسترده و زیبا داشته باشند، شهروندان نه فقط «عابر» بلکه میهمانان همیشگی خیابان‌ها هستند.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به استمرار نهضت پیاده‌روسازی معابر منطقه ۷ اصفهان ادامه داد: پیاده‌روسازی خیابان ساکت با پنج میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است.

سلطان‌آقایی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان مولوی پیرو درخواست‌های مردمی و تاکید معتمدان این محله در دستور کار شهرداری این منطقه قرار گرفته است، تصریح کرد: برای ادامه اجرای این پروژه پنج میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی گفت: ساماندهی پیاده‌روی خیابان ادیب (حدفاصل خیابان‌های مدرس تا ۲۵ آبان) با پنج میلیارد تومان اعتبار و ساماندهی ورودی‌های محله فدکیه با ۲ میلیارد اعتبار در مرحله اجرا است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: ساماندهی و پیاده‌روسازی کوچه بوستان ۵ در خیابان گلستان با یک میلیارد تومان اعتبار انجام می‌شود.

کد خبر 858081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.