بارش باران در ۱۴ استان طی امروز و فردا / از غلظت گردوخاک در جنوب کشور کاسته می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از بارش باران در ۱۴ استان طی امروز و فردا خبر داد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز و فردا در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، شمال استان‌های کردستان و قزوین و ارتفاعات استان‌های البرز، تهران، سمنان و جمعه در مازندران، گلستان، خراسان‌های شمالی و رضوی و ارتفاعات البرز مرکزی، بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک، در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف و در بعضی نقاط مستعد تگرگ رخ خواهد داد.

وی افزود: شنبه در شمال شرق و ارتفاعات مرکزی البرز و یکشنبه در ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس و شمال غرب کشور بارش پراکنده پیش بینی می‌شود و از امروز تا شنبه در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: چهارشنبه تا جمعه در مناطق جنوبی، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و روز شنبه در نوار شرقی کشور، وزش باد شدید است و در نقاط مستعد گردوخاک پیش بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: انتظار می‌رود امروز به تدریج از غلظت گردوخاک انتقال یافته از روی عراق در مناطق جنوب غرب و جنوب کشور کاسته شود و چهارشنبه تا جمعه خلیج فارس و دریای خزر مواج است.

کد خبر 858030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.