چگونه پیامک کلاهبرداری را تشخیص دهیم؟

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا گفت: مشخصه تمام پیامک‌های کلاهبرداری، ارسال از طریق سرشماره شخصی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رامین پاشایی در یک برنامه رادیویی با اشاره به روش‌های جدید کلاهبرداری اظهار کرد: بعضی رفتارها از سوی افراد به این مسئله دامن می‌زند، به عنوان مثال فردی اعلام کرد که در یکی از شبکه‌های اجتماعی نه برای خرید کالا، بلکه برای سرکتاب ۱۶ میلیون تومان پول واریز کرده است.

وی افزود: خرافه‌گرایی، رمالی و سحر و جادو جرم محسوب نمی‌شود، اما در صورت داشتن شاکی خصوصی، قابل‌پیگیری است، مردم نباید به سمت چنین مسائلی بروند، چراکه اقدامی باطل است و با منطق هم‌سو نیست.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا با گلایه از بی‌توجهی مردم نسبت به لینک‌های آلوده که همچنان قربانی می‌گیرد، گفت: یکی از چالش‌های پلیس فتا همین امر است، در جرایم غیرمجازی، سرقت به هر طریق ممکن است، اما در فضای مجازی، عنصر اجبار وجود ندارد و تنها بی‌توجهی مردم موجب بروز جرایم می‌شود.

وی افزود: به‌رغم آموزش‌های پلیس، شکل کلاهبرداری نیز تغییر می‌کند، چراکه آن‌ها نیز شنونده توصیه‌های پلیس هستند، مشخصه تمام پیامک‌های کلاهبرداری، ارسال از طریق سرشماره شخصی است و وقتی شگرد مجرمانه پیچیده‌تر می‌شود، یعنی آگاهی مردم نیز افزایش‌یافته است، اما مجرمان سایبری هم دارای هوشی بالا هستند.

کد خبر 857847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.