اعزام ۹ تیم آتش‌نشانی برای حادثه آتش‌سوزی شهرک صنعتی منتظریه + عکس

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر از مهار حریق کارخانه تولید پشم سنگ در شهرک صنعتی منتظریه خبر داد.

حجت‌الله کارگران در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: وقوع حریق ساعت ۷:۳۵ امروز _سه‌شنبه بیست‌وششم فروردین_ در یکی از سوله‌های کارخانه تولید پشم سنگ واقع در شهرک صنعتی منتظریه گزارش شد.

وی افزود: شش تیم عملیاتی از آتش‌نشانی شهرداری نجف‌آباد به همراه شش دستگاه خودروی اطفائیه و سه تیم از آتش‌نشانی شهرک‌های صنعتی منتظریه و نجف‌آباد و دو تیم آتش‌نشانی خمینی‌شهر با سه دستگاه خودروی آتش‌نشانی و آب‌رسان به محل اعزام شدند و ضمن پیشگیری از سرایت آتش به سایر واحدهای مجاور، نسبت به کنترل حریق اقدام کردند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خمینی‌شهر تصریح کرد: این حادثه آسیب جانی نداشت و خساراتی به سازه سوله و مواد اولیه و محصولات دپو شده در سوله وارد نشد.

کارگران خاطرنشان کرد: حریق ساعت ۱۰:۳۰ مهار شد و عملیات پاک‌سازی و لکه‌گیری حریق در حال انجام و علت وقوع حادثه در دست بررسی است.

حریق کارخانه تولید پشم سنگ در شهرک صنعتی منتظریه مهار شد + عکس

کد خبر 857837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.