محققان با فناوری نانو عمر باتری‌های لیتیوم یونی را افزایش دادند

پژوهشگران کره‌ای با استفاده از نانوفناوری، جهشی قابل‌توجهی در عملکرد باتری‌های لیتیوم یونی به وجود آورده‌اند که می‌تواند نقش مهمی در آینده خودروهای برقی، ابزارهای الکترونیکی و سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پژوهشگران کره‌ای با استفاده از نانوفناوری، جهشی قابل‌توجهی در عملکرد باتری‌های لیتیوم یونی به وجود آورده‌اند که می‌تواند نقش مهمی در آینده خودروهای برقی، ابزارهای الکترونیکی و سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی ایفا کند.

این پژوهش نتیجه همکاری تیم دانشگاه دونگوک به رهبری جه مین اوه و دانشگاه ملی کیونگ‌بوک به سرپرستی پروفسور سونگ مین پک است. یافته‌های این پژوهش نیز در نشریه Chemical Engineering Journal منتشر شده است. هسته این نوآوری ماده‌ای هیبریدی و مهندسی‌شده در مقیاس نانو است که از اکسید گرافن کاهش‌یافته (rGO) و هیدروکسید دولایه نیکل-آهن (NiFe-LDH) تشکیل شده.

براساس نتایج به‌دست‌آمده، این آند جدید توانسته پس از ۵۸۰ چرخه شارژ ظرفیت ویژه‌ای معادل ۱۶۸۷.۶ میلی‌آمپرساعت بر گرم را حفظ کند که عملکرد آن از بسیاری مواد رایج بهتر است. ساختار توخالی و یکپارچه این ماده از تماس مستقیم ذرات فعال با الکترولیت جلوگیری کرده و مانع افت ظرفیت و تخریب ساختار در طول زمان می‌شود.

منبع: دیجیاتو

کد خبر 857653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.