رسیدگی به بیش از ۱۵ پرونده در نخستین جلسه کمیته نظارتی شورای شهر ویژه منطقه ۸ اصفهان

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: نخستین جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان ویژه منطقه ۸ در سال ۱۴۰۴ برگزار شد و در جریان آن به بیش از ۱۵ پرونده از درخواست‌های مردمی رسیدگی شد.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای نقش مؤثر جلسات کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر در افزایش تعاملات میان مدیریت شهری و شهروندان، کمیته‌های نظارتی شورا فرصتی برای شنیدن مستقیم دغدغه‌های مردم فراهم می‌کنند و با بررسی میدانی مشکلات، بستر مناسبی برای ارائه راهکارهای اجرایی شکل می‌گیرد.

وی افزود: در این جلسه که با حضور سیدامیر سامع و ابوالفضل قربانی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، درخواست‌های متعددی در زمینه‌هایی همچون صدور پروانه‌های ساختمانی، تقسیط بدهی‌ها و رسیدگی به آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ مطرح شد که تلاش شد با هم‌فکری اعضای شورا و هماهنگی میان واحدهای مختلف شهرداری، راهکارهای مناسبی برای آن‌ها ارائه شود.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان تصریح کرد: نخستین جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان ویژه منطقه ۸ در سال ۱۴۰۴ برگزار شد و در جریان آن به بیش از ۱۵ پرونده از درخواست‌های مردمی رسیدگی شد.

کد خبر 857509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.