حجم سد زاینده‌ رود به ۲۷۵ میلیون متر مکعب رسید / حجم آب سدهای کشور چقدر است؟

براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زاینده‌رود به ۲۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است که برابر با ۲۲ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد کاهش را ثبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا بیست و سوم فروردین ۱۴۰۴ از مجموع ۶۴ سد، موجودی مخزن ۳۸ سد در کشور کاهش و ۲۱ سد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش حجم سد مربوط به «سد شمیل و نیان» در استان هرمزگان است که نسبت به سال گذشته ۹۳ درصد کاهش پیدا کرده است، سپس «سد دوستی» در خراسان رضوی با ۸۹ درصد کاهش، «سد استقلال» در استان هرمزگان ۷۲ درصد کاهش را ثبت کردند.

از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد چاه نیمه‌ها» در استان سیستان و بلوچستان است که نسبت به سال گذشته حجم آن ۴۰۰ درصد افزایش و «سد شهید رجایی» در استان مازندران ۱۳۸ درصد افزایش را ثبت کرده‌اند.

۱۳ سد دریاچه ارومیه اکنون ۷۳۴ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۴۵ درصد از حجم این سدها است و نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد کاهش پیدا کرده است.

سد طالقان در استان تهران و البرز اکنون ۲۳۳ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۵۶ درصد از حجم این سد است و نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در خوزستان که پرآب‌ترین جلگه کشور است نیز «زنجیره کارون» بیش از ۸۴ هزار و ۵۴ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۱۷۹۸ میلیون متر مکعب، «سد کرخه» بیش از ۱۳۲۸ میلیون متر مکعب، «سد جره» ۱۲۵ متر مکعب و «سد مارون» ۴۲۱ میلیون متر مکعب آب دارد.

حجم آب پشت سد زاینده رود به ۲۷۵ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۲۲ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد کاهش را ثبت کرده است.

حجم سد زاینده‌ رود به ۲۷۵ میلیون متر مکعب رسید / حجم آب سدهای کشور چقدر است؟

کد خبر 857476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عطا IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
    0 0
    دوست عزیز با سپاس از اطلاعات خوب در مورد سد دوستی در توضیح متن اشتباه درج شده ۸۹ درصد کاهش نسبت به سال قبل داشته که طبق اطلاعات خودتون برعکس می‌باشد
  • رضا IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    4 0
    زاینده رودی که با قومگرایی و مافیا بازی هر کی رسید یه لوله گذاشت و شیره جانش را مکید بعد هم تازه طلبکار شد و حقابه دار شد سر ریز هم بشود باز غارتگری اجازه زندگی ان را نمیدهد
  • IR ۰۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    1 0
    اقازاده ها و مسئولین یزد و.. برای اینکه اب زاینده رود را بیشتر غارت کنند یک کارزار برای ملی کردن زاینده رود راه انداخته اند ولی مردم و کشاورزان اصفهان به هر قیمتی که شده جلوی غارت اب زاینده رود را میگیرند مگر اینکه زاینده رود دائم باز شود
  • IR ۰۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    رودخانه و سد زاینده رود مثل دریاچه ارومیه هیچ وقت خشک نمیشد ولی مافیا و غارتگران اب، باعث خشک شدن این دو رودخانه و دریاچه شدند، گره این مشکل هم فقط به دست مردم اصفهان و ارومیه باز میشود، #حق گرفتنی است
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    0 0
    آدم حیران میمونه اعداد سدهای خوزستان نجومی هست با اینحال برای بن بروجن که در حوزه آبریز خوزستان هست از زاینده‌رود بی جان آب کشیده شده ظلم و بی درایتی تا کجا؟؟؟؟