به گزارش خبرگزاری ایمنا، بدر عبدالعاطی مصر امروز _یکشنبه بیستوچهارم فروردین _ طی تماسهای تلفنی با بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور غرب آسیا آخرین تحولات مربوط به گفتوگوهای اخیر میان ایران و آمریکا که روز گذشته در مسقط برگزار شد را مورد بررسی قرار داد.
طبق گزارش القاهره الاخباریه، تمیم خلاف سخنگوی وزارت خارجه مصر با اعلام این خبر افزود: وزیر خارجه در این تماسها ضمن دریافت گزارشهایی درباره روند مذاکرات، بر موضع ثابت قاهره مبنی بر لزوم تقویت راهحلهای سیاسی از طریق گفتوگو و مذاکره و ترویج ثبات منطقهای تأکید کرده است.
عبدالعاطی از نقش فعال و میانجیگرانه عمان در پیشبرد مذاکرات تقدیر و از رویکرد مثبت ۲ طرف آمریکایی و ایرانی برای یافتن راهحلهای سیاسی استقبال کرد.
وزیر خارجه مصر در ادامه ابراز امیدواری کرد: این تحرکات دیپلماتیک، زمینهساز دورانی جدید در کاهش تنشها در منطقه شود و دستیابی سریع به آتشبس پایدار در نوار غزه را نیز در پی داشته باشد.
روز شنبه پایتخت عمان، میزبان نخستین دور مذاکرات غیرمستقیم میان هیئتی از ایران به ریاست سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و هیئتی از آمریکا به ریاست استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیسجمهور آمریکا با میانجیگری بدر بن حمد البوسعیدی وزیر خارجه عمان، درباره برنامه هستهای ایران بود.
دوطرف پس از پایان این دور از مذاکرات، آن را مثبت ارزیابی کردند و از ادامه گفتوگوها طی هفته آینده خبر دادند.
نظر شما