۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۸
معافیت‌های بزرگ برای صنعت فناوری

دولت ترامپ با اعلام معافیت‌های قابل توجه از تعرفه‌ها برای صنعت فناوری، تحولی در بازار الکترونیک‌های مصرفی ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از تک کرانچ، در حالی که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ تعرفه پایه ۱۰ درصدی را حفظ کرده و تعرفه‌ها بر کالاهای چینی را به ۱۲۵ درصد افزایش داده است، معافیت‌هایی برای محصولات کلیدی همچون گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها و نیمه‌هادی‌ها به تصویب رسیده است.

این معافیت‌ها که به پنجم آوریل بازمی‌گردد، به شرکت‌های بزرگ فناوری همچون اپل و انویدیا این امکان را می‌دهد که بدون نگرانی از افزایش قیمت، محصولات خود را به بازار عرضه کنند، این خبر به‌ویژه برای مصرف‌کنندگان آمریکایی خوشایند است، زیرا آن‌ها از افزایش قیمت‌ها در خرید محصولات جدید خود جلوگیری خواهند کرد.

شایعاتی درباره تأثیر این تعرفه‌ها بر صنعت فناوری وجود دارد، به‌ویژه با توجه به اینکه بسیاری از این محصولات در چین تولید می‌شوند. در حالی که ترامپ به‌دنبال بازگرداندن تولید به ایالات متحده است، برخی تحلیلگران بر این باورند که رؤیای تولید آیفون آمریکایی ممکن است به واقعیت نپیوندد.

با این حال، صنعت فناوری باید آماده روبه‌رویی با تعرفه‌ها و محدودیت‌های هدفمند بیشتری باشد، گزارش‌ها حاکی از آن است که دولت ترامپ در حال بررسی امنیت ملی در زمینه نیمه‌هادی‌ها است که می‌تواند تأثیرات بیشتری بر این صنعت داشته باشد، این تحولات نشان‌دهنده تلاش‌های دولت برای حمایت از صنعت فناوری و تأمین منافع مصرف‌کنندگان است، در حالی که چالش‌های جدیدی نیز در افق قرار دارد.

کد خبر 857197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.