کشف سازه غرق‌ شده که می‌تواند تاریخ تمدن را بازنویسی کند

یک هرم غرق‌ شده به ارتفاع ۹۰ فوت در نزدیکی سواحل ژاپن سر و صدا به پا کرده است و ممکن است تمام دانسته‌های ما درباره تمدن‌های باستانی را تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از نیویورک پست، سازه یونگانی در عمق ۸۲ فوتی آب‌های جزایر ریوکیو قرار دارد و قدمتی بیش از ده هزار سال به آن نسبت داده می‌شود، این تاریخ تأیید شود، سازه یونگانی را هزاران سال قدیمی‌تر از اهرام مصر و استون‌هنج انگلستان قرار می‌دهد و شاید قدیمی‌ترین سازه‌ای باشد که بشر تاکنون ساخته است.

این بنای سنگی عظیم، دارای پلکان زاویه‌دار و تراس‌های صاف است که شباهت زیادی به معابد دست‌ساخته دارد، حامیان این نظریه می‌گویند که این سازه می‌تواند مدرکی برای وجود تمدنی فراموش‌شده باشد که حتی قبل از ظهور کشاورزی زندگی کرده‌اند، اما شک‌گرایان معتقدند که این ساختار، یک پدیده طبیعی است.

این کشف زمانی بحث‌ها را دوباره داغ کرد که گراهام هنکاک، نویسنده، و فلینت دیبل، باستان‌شناس، درباره این سایت در یک پادکست به بحث پرداختند. هنکاک بر نشانه‌های واضح طراحی هوشمندانه همچون پلکان‌های تراشیده‌شده و حکاکی‌هایی شبیه به چهره تأکید داشت، در حالی که دیبل اعتقاد داشت این سازه طبیعی است.

ماسائاکی کیمورا، زمین‌شناس ژاپنی، نیز از این نظریه پشتیبانی می‌کند و معتقد است که سازه یونگانی ممکن است. بخشی از یک قاره گم‌شده به نام «لموریا» باشد. او پیش‌تر پیشنهاد کرده بود که این سازه حدود ۲ تا ۳ هزار سال پیش، زمانی که سطح دریاها بسیار پایین‌تر بود، ساخته شده است.

اگر این سازه تأیید شود، یونگانی به یکی از قدیمی‌ترین سازه‌های ساخته‌شده توسط بشر، مشابه سایت «گوپکلی تپه» در ترکیه خواهد پیوست، این کشف می‌تواند جدول زمانی دستاوردهای بشری را تغییر داده و نشان دهد که تمدن‌های پیشرفته حتی پیش از کشاورزی وجود داشته‌اند، این کشف هیجان‌انگیز، بار دیگر قدرت تحقیق و کشف در علم باستان‌شناسی و علوم زمین را به نمایش گذاشته است

کد خبر 856150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.