اهمیت دوران ابتدایی زندگی در شکل‌گیری سلامت جسمی و روانی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور پیامی ضمن تأکید بر اهمیت دوران ابتدایی زندگی در شکل‌گیری سلامت جسمی، روانی و اجتماعی، به نقش حیاتی کارکنان حوزه بهداشت در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سطح سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، علیرضا رئیسی با تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در دوران ابتدایی زندگی، در پیامی نوشت:

«هفتم آوریل، مصادف با ۱۸ فروردین، روز جهانی بهداشت، تنها یک مناسبت تقویمی نیست؛ بلکه تجلی باور جهانی به اهمیت سلامت به عنوان زیربنای توسعه پایدار، امنیت اجتماعی و عدالت انسانی است. امسال، سازمان جهانی بهداشت با انتخاب شعار «شروعی سالم، آینده‌ای امیدبخش» بر نقش حیاتی دوران ابتدایی زندگی – از پیش از تولد تا سال‌های اولیه کودکی – در شکل‌گیری بنیان سلامت جسمی، روانی و اجتماعی تأکید کرده است.

داده‌های علمی به روشنی نشان می‌دهند که سرمایه‌گذاری در دوران ابتدایی زندگی، بازدهی چند برابری در کاهش بار بیماری‌ها، ارتقا بهره‌وری، و کاهش نابرابری‌های سلامت دارد. اینجاست که نقش بی‌بدیل شما – همکاران فداکار حوزه بهداشت – آشکار می‌شود: بهورزان، مراقبین سلامت، کارشناسان، پزشکان، مدیران شبکه‌های بهداشت‌و متخصصان حوزه سیاست‌گذاری سلامت.

شما هستید که در سکوت و فروتنی، با پایش مداوم عوامل خطر، آموزش همگانی، غربالگری، ایمن سازی، تغذیه سالم، و ترویج سبک زندگی سالم، زیربنای جامعه‌ای تاب‌آور و آگاه را بنا می‌نهید.

در این روز بزرگ، با افتخار و فروتنی، از تلاش‌های شبانه‌روزی شما تقدیر می‌کنم. شما، سربازان خط مقدم پیشگیری هستید؛ آنان که با وجود چالش‌ها و محدودیت‌ها، سلامت را نه‌فقط یک وظیفه که یک رسالت انسانی می‌دانند.

بیایید با هم، برای نسلی سالم‌تر، آگاه‌تر و امیدوارتر بکوشیم؛ نسلی که سلامت را نه یک شانس، بلکه یک حق مسلم بداند.»

کد خبر 855787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.