هیچ پروژه مشخصی برای راه‌اندازی تراموا در اصفهان تعریف نشده است

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: هیچ پروژه مشخصی برای راه‌اندازی تراموا در اصفهان تعریف نشده است، البته نوع خاصی از تراموا که بر پایه چرخ لاستیکی طراحی شده، در حال آزمایش در تهران است و اگر این طرح موفق شود، احتمال استفاده از آن در کلان‌شهرهای دیگر نیز وجود دارد.

ابوالفضل قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت تراموا در کلان‌شهرهایی همچون اصفهان اظهار کرد: موضوع راه‌اندازی تراموا در اصفهان از دیرباز مطرح بوده، اما هرگز به مرحله اجرا نرسیده است، در حالی که مطالعات متعددی در این زمینه انجام شده، موانع اجرایی و مشکلات زیرساختی موجب شده است که این پروژه همچنان در مرحله بررسی باقی بماند.

وی افزود: هیچ پروژه مشخصی برای راه‌اندازی تراموا در اصفهان تعریف نشده است، البته نوع خاصی از تراموا که بر پایه چرخ لاستیکی طراحی شده و مشابه اتوبوس‌های بی‌آرتی با طول بیشتر است، در حال آزمایش در تهران است و اگر این طرح موفق شود، احتمال استفاده از آن در کلان‌شهرهای دیگر نیز وجود دارد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه در حال حاضر اولویت مدیریت شهری بر توسعه ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری متمرکز شده است، تصریح کرد: تأمین ناوگان جدید به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی چالشی جدی برای شهرداری‌ها محسوب می‌شود و همین موضوع موجب شده است که تصمیم‌گیری درباره پروژه‌های جدید همچون تراموا با احتیاط بیشتری انجام شود.

قربانی خاطرنشان کرد: مطالعات جامع حمل‌ونقل شهری نیز هنوز نهایی نشده است و بررسی موضوع تراموا همچنان در مراحل ابتدایی خود قرار دارد؛ با توجه به این شرایط می‌توان گفت در حال حاضر چشم‌اندازی برای اجرای این پروژه در اصفهان وجود ندارد و سیاست‌گذاران شهری بیشتر بر راهکارهای کوتاه‌مدت و کم‌هزینه‌تر متمرکز شده‌اند.

کد خبر 855675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.