اجرای بیش از ۱۰ هزار دقیقه برنامه رادیو «صدای شهر» در ایام نوروز

مسئول صدای شهر گفت: برنامه «رادیو آنلاین نوروزی» به مدت ۹ ساعت در هر روز (معادل ۵۴۰ دقیقه) از بیست‌وهشتم اسفند تا پانزدهم فروردین اجرا و در مجموع ۹۷۲۰ دقیقه برنامه صوتی برای مخاطبان پخش شد.

محمدحسن غضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: برنامه‌های رادیویی ویژه نوروز ۱۴۰۴ در شهر اصفهان در دو بخش مجزا اجرا شد.

وی افزود: برنامه زنده رادیویی «صدای شهر» از طریق رادیو اصفهان، روزانه به مدت ۷۰ دقیقه از بیست‌وپنجم اسفند تا پانزدهم فروردین اجرا و در مجموع طی ۲۱ روز ۱۴۷۰ دقیقه برنامه زنده پخش شد.

مسئول صدای شهر ادامه داد: برنامه «رادیو آنلاین نوروزی» به مدت ۹ ساعت در هر روز (معادل ۵۴۰ دقیقه) از بیست‌وهشتم اسفند تا پانزدهم فروردین اجرا و در مجموع ۹۷۲۰ دقیقه برنامه صوتی برای مخاطبان پخش شد.

غضنفری تصریح کرد: مکان‌های پخش برنامه رادیو آنلاین نوروزی شامل باغ فدک، باغ گل‌ها، ناژوان، صفه، شهر رویاها، باغ غدیر و برنامه کاربردی «اصفهان من» بود.

وی خاطرنشان کرد: هدف از این برنامه‌ها ایجاد فضای شاد، پویا و سرگرم‌کننده برای شهروندان و گردشگران نوروزی در شهر اصفهان و معرفی جاذبه‌های فرهنگی، هنری و گردشگری این شهر بود.

کد خبر 855500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.