آمادگی کامل دفاعی و تهاجمی ایران؛ تهدیدات آمریکا علیه ایران بی‌اعتبار است

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: تشدید تهدیدات آمریکا از طریق رسانه‌ای نشان می‌دهد که مردم ایران به تهدیدات آمریکایی‌ها اعتمادی ندارند؛ آمریکایی‌ها نیز دریافته‌اند که تهدیداتشان برای مردم ایران بی‌اعتبار است و توانمندی نیروهای مسلح در حوزه دفاعی و تهاجمی مورد اعتماد عموم مردم قرار دارد.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به رویکرد دوگانه رئیس‌جمهور آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران درباره دعوت به مذاکره و تهدید به جنگ اظهار کرد: سیاست‌های متفاوت آمریکا، چه در دوران کنونی ترامپ (جمهوری‌خواهان) و چه در دوره‌های پیشین، همچنین دوران بایدن (دموکرات‌ها) نشان می‌دهد که یکی از عادت‌های آن‌ها ارسال پیام‌های متناقض از طریق افراد مختلف به کشور هدف است.

سیاست دوگانه تهدید و مذاکره

وی افزود: این رویه درباره جمهوری اسلامی نیز وجود دارد، به‌طوری که از یک‌سو تهدیدات علیه ایران افزایش می‌یابد و تحریم‌ها تشدید می‌شود و از سوی دیگر نامه‌هایی به مقامات ارشد کشور ارسال می‌شود یا درخواست گفت‌وگوی مستقیم با جمهوری اسلامی مطرح می‌شود.

کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: این روش یکی از شیوه‌هایی است که آمریکایی‌ها برای تأثیرگذاری بر قدرت محاسبه و مرکز تصمیم‌گیری حریف به‌کار می‌برند، البته در کنار این موضوع، ده‌ها پیام مختلف در سطوح گوناگون نیز ارسال می‌شود که این پیام‌ها از طریق افراد رسانه‌ای و تحلیلگران، کارشناسان نظامی، کارشناسان سیاسی، مقامات رسمی پارلمانی یا اعضای کنگره و دفاتر مختلف در آمریکا، همچنین رسانه‌های مختلف به‌عنوان تحلیل‌های متناقض ارائه می‌شوند.

وی تشریح کرد: هدف اصلی از ارسال اینگونه پیام‌ها ایجاد چندگانگی بین جمعیت‌ها، شامل نخبگان و عموم مردم است تا این تضادها و اختلافات به سطح تحلیلگران، نخبگان، تصمیم‌سازان و در نهایت تصمیم‌گیرندگان کشور هدف نفوذ کند. ایران نیز از این قاعده مستثنا نیست؛ در ماه‌های اخیر پس از بازگشت ترامپ، تناقضات زیادی را مشاهده کرده‌ایم.

تلاش آمریکا برای تأثیرگذاری بر اقتصاد و تحمیل مذاکره مستقیم با ایران

صدرالحسینی تاکید کرد: از سوی دیگر، آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا بر اذهان و روان مردم، اقتصاد بازار و در نهایت بر افراد مؤثر در تصمیم‌سازی سیاسی کشور تأثیر بگذارند. اقدامات ترامپ بر قیمت ارز در بازار، نه در بخش دولتی، بلکه در اقتصاد بازار که از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، تأثیراتی گذاشته است، با این حال در میان تصمیم‌سازان و در حوزه سیاسی کشور، این اقدامات نتوانسته است به افزایش تهدیدات و حل تناقضات در گفت‌وگوها و مذاکره مستقیم کمک کند و بر تصمیمات راهبردی جمهوری اسلامی تأثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات می‌تواند در کنار تشدید تحرکات نظامی آمریکا در منطقه، تهدیدات را معتبرتر کند و به واقعیت نزدیک‌تر سازد، گفت: به این ترتیب، این اقدامات و تأثیرات مذکور می‌تواند شرایط را به وضعیت واقعی‌تری تبدیل کند و اعتبار اقدامات پیشین را افزایش دهد که این افزایش اعتبار می‌تواند به دستیابی به نتیجه مطلوب برای آن‌ها کمک کند.

کارشناس مسائل بین‌الملل یادآور شد: آمریکا تلاش می‌کند تا ثابت کند که جمهوری اسلامی ایران پس از ۴۶ سال، مجبور به مذاکره مستقیم با آمریکا شده است، البته می‌دانیم که مذاکراتی که آمریکایی‌ها در پی آن هستند، متوازن نیست و بیشتر به شکل تحمیل اراده خود از بالا به پایین است و در صورت مذاکره مستقیم، هدف آن‌ها تحمیل اراده خود بر ملت ایران است.

آمادگی کامل ایران برای مقابله با تهدیدات نظامی آمریکا

وی ابراز کرد: جمهوری اسلامی نیز در بالاترین سطح، پاسخ تهدیدات نظامی را داده است. برای بی‌اعتبار کردن این تهدیدات، مقامات ارشد کشور در دولت و قوای مختلف و در رأس همه مقام معظم رهبری، اقدامات لازم را انجام داده‌اند، البته نیروهای مسلح نیز در این زمینه آمادگی کامل دارند.

صدرالحسینی با اشاره به دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران و آنچه به‌عنوان شهرهای موشکی یاد می‌شود، گفت: رونمایی از شهرهای موشکی نشان می‌دهد که ما می‌توانیم در فواصل دور به تهدیدات یا اقدامات عملی آمریکا در حوزه نظامی پاسخ دهیم. این اقدامات که در فضای مجازی نیز به چشم می‌خورد و برخی فرماندهان ارشد نیروهای مسلح نیز در این باره صحبت کرده‌اند، نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی در بالاترین سطح، آمادگی دفاع و تهاجم علیه هر کشوری از هر پایگاهی را ایجاد کرده است.

اعتماد کامل مردم ایران به نیروهای مسلح در برابر تهدیدات آمریکا

وی با بیان اینکه زندگی عمومی مردم ایران به روال عادی خود ادامه دارد، خاطرنشان کرد: همان‌طور که در آمار رسمی ما مشاهده می‌شود، بیش از ۳۵ میلیون نفر در طول تعطیلات نوروزی سفر کرده‌اند. همه تفرجگاه‌ها، جاده‌ها، هتل‌ها و مراکز تفریحی در طول تعطیلات نوروزی مملو از مسافر بوده‌اند. بنابراین یکی از مهم‌ترین اقدامات مدیریتی جمهوری اسلامی این بوده که توانسته است، شرایط زندگی روزمره مردم را بدون هیچ خللی فراهم سازد.

کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: در حقیقت، مردم با اعتماد به آمادگی نیروهای مسلح، تعطیلات را به‌خوبی پشت سر گذاشته‌اند و هر فرد بر اساس توانایی خود، تعطیلات را بدون دغدغه و با اعتماد به آمادگی نیروهای مسلح، با وجود تهدیدات سخت و سنگین آمریکا، به‌خوبی سپری کرده است.

وی تاکید کرد: تشدید تهدیدات آمریکا از طریق رسانه‌ای نشان می‌دهد که مردم ایران به تهدیدات آمریکایی‌ها اعتمادی ندارند، آمریکایی‌ها نیز دریافته‌اند که تهدیداتشان برای مردم ما بی‌اعتبار است و توانمندی نیروهای مسلح در حوزه دفاعی و تهاجمی مورد اعتماد عموم مردم قرار دارد.

کد خبر 855045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.