به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی فایرواک International Firewalk Day هر سال در نخستین شنبه ماه آوریل (پنجم آوریل ۲۰۲۵) برگزار میشود و در طول آن مردم سراسر جهان در فعالیتهای راه رفتن روی آتش شرکت میکنند که به بیان ساده شامل راه رفتن یا دویدن با پای برهنه روی تختی از سنگهای داغ است. این مراسم بهعنوان یک آئین گذر بهعنوان آزمایش شجاعت و استحکام ذهنی یک فرد یا در زمینههای مذهبی بهعنوان اثبات ایمان انجام میشود. نظریهپردازان اجتماعی استدلال کردهاند که محبوبیت رویدادهای جمعی همچون فایرواک همچنان رو به افزایش است، زیرا چنین اقداماتی با تقویت اجتماعی شدن همراه هستند و انسجام اجتماعی و تیمسازی که به وجود میآورند، آنها را به محبوبیت جهانی تبدیل میکند و موجب تسخیر احساسات و تخیلات مردم شده است.
تاریخ روز جهانی فایرواک ۱۴۰۳
روز جهانی فایرواک ۲۰۲۵ در پنجم آوریل مصادف با شانزدهم فروردین ۱۴۰۳ برگزار میشود.
تاریخچه روز جهانی فایرواک
روش راه رفتن روی آتش برای چندین هزار سال وجود داشته است. مردم این فعالیت را برای ورود به جوامع مخفی، به نشان بزرگ شدن، شفا گرفتن از طریق مناسک ایمانی و نشان دادن ارادت به مذاهب خود انجام میدادند. روز جهانی فایرواک به این عمل باستانی احترام میگذارد و از افرادی تجلیل میکند که در دوران مدرن آن را بهعنوان وسیلهای برای رویارویی با ترسهای خود پذیرفتهاند.
روز جهانی فایرواک در اکتبر ۲۰۱۷ توسط استفن براون، رولف و آسا بکمن و مارتینز و بایبا وکوانگس معرفی شد. هدف آنها کمک به مردم برای بهبود زندگی، شفا و جشن گرفتن شادی و حکمت راهپیمایی آتش بود. تونی رابینز، سخنران انگیزشی برجسته، نویسنده پرفروش و مربی زندگی که فایرواک را به غرب آورد، معتقد است که این تمرین به فرد کمک میکند تا به ضمیر ناخودآگاه خود دست پیدا کند و قدرت ذهن را تقویت کند. رابینز به افراد زیادی کمک کرده است تا بر ترسهای خود غلبه، شجاعت خود را آزمایش کنند و حس وظیفهشناسی خود را ارتقا دهند.
در سال ۲۰۱۷، مربیان فایرواک از سراسر جهان در لتونی برای نخستین گردهمایی فایرواک گرد هم آمدند. در این مراسم نخستین شنبه ماه آوریل بهعنوان روز جهانی فایرواک انتخاب شد، زیرا آنها احساس میکردند که برای ترویج این تمرین و در دسترس قرار دادن آن برای دیگران باید اقدامات بیشتری انجام شود. مربیان این روز را فرصتی برای برافروختن آتش در سراسر جهان، جشن گرفتن جنبش جهانی راه رفتن روی آتش و تشویق مردم به دنبال کردن مسیر میدانستند.
نظر شما