احمد اسدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اینکه براساس پارامتر هواشناسی مازندران دمای صفر درجه در شهر بلده برای صبح امروز، نشاندهنده سردترین وضعیت هوا در استان بوده است، اظهار کرد: در حالی که دیروز در ساری با ۲۱ درجه، گرمترین شهر ثبت شده است.
وی افزود: با ورود سامانه جوی پایدار شاهد آسمانی صاف و آفتابی طی این روزها در مازندران خواهیم بود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی مازندران با اعلام بر اینکه وضعیت آبوهوایی استان طبق پیشبینی تا پنجشنبه هفته آینده ماندگار است، گفت: هوا در اکثر نقاط مازندران پایدار باقی خواهد ماند و انتظار میرود دما بهتدریج افزایش پیدا کند.
اسدی یادآور شد: دوشنبه هفته آینده در برخی مناطق شرقی و مرکزی استان دما به بالای ۳۰ درجه خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در ارتفاعات پیشبینی وضعیت جوی نیمهابری و ابری را طی امروز و فردا پیشبینی میشود، خاطرنشان کرد: همچنین طی این مدت در ساعات بعدازظهر، به ویژه در نیمه غربی استان، شاهد افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده خواهیم بود.
نظر شما