حمزه محمدیمقدم در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: تیمهای سحاب (سامانه حرکتهای امدادی بشردوستانه) از جوانان هلالاحمر تشکیل شده است که به صورت گشتهای دوچرخهسوار و پیاده در اماکنهای پرتردد، زیارتی و تفریحی استان ایلام مستقر شدهاند.
وی افزود: تیمهای سحاب هلالاحمر استان ایلام به بیش از ۵۸۹۵ مسافر نوروزی خدمات ارائه دادهاند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام تصریح کرد: اقدامات و فعالیت تیمهای سحاب از جمله راهنمایی مسافران، ارائه اطلاعات گردشگری، نقشه مسیرها و اماکن مهم و ارائه کمکهای اولیه امدادی در صورت نیاز است.
محمدیمقدم خاطرنشان کرد: تیمهای سحاب وظیفه فرهنگسازی و آموزش، ترویج فرهنگ سفر ایمن و حفظ محیط زیست را دارند، همچنین ارائه بروشورهای اطلاعرسانی توسط این تیمها، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی و رفاه مسافران نوروزی دارد.
وی با تاکید بر اینکه خدماترسانی تیمهای سحاب به مسافران تا پایان تعطیلات نوروزی در سراسر شعب هلالاحمر استان ایلام ادامه دارد، گفت: هدف اصلی این اقدامات، کاهش حوادث و ارائه خدمات بشردوستانه به هموطنان است.
نظر شما