محکومیت از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدرعبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، بعدازظهر امروز (شنبه) در یک تماس تلفنی، درباره تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی گفت‌وگوی تلفنی با بدرعبدالعاطی، وزیر خارجه مصر از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، کشتار غیرنظامیان و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه در نقض آشکار توافق آتش‌بس را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان حملات آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد و ضمن یادآوری تاریخچه دفاع مردم یمن در برابر تجاوز خارجی، تاکید کرد که به طور قطع گزینه جنگ علیه یمن محکوم به شکست است.

«عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر نیز در این گفت وگوی تلفنی، تشدید اوضاع در منطقه در غزه، یمن و لبنان را بسیار نگران‌کننده توصیف کرد و اهمیت رایزنی‌ها و تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید بیشتر اوضاع در کل منطقه را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 851599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.