هاب رسانه‌ای شش‌پورته ZAGG برای تبلت‌های USB-C رونمایی شد

شرکت ZAGG با معرفی هاب رسانه‌ای شش‌پورته جدید، امکان اتصال همزمان چندین دستگاه به تبلت‌های مجهز به USB-C را فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از د ورج، شرکت ZAGG، تولیدکننده معروف لوازم جانبی الکترونیکی، از هاب رسانه‌ای شش‌پورته جدید خود رونمایی کرد، این هاب مخصوص تبلت‌های مجهز به پورت USB-C طراحی شده و امکان اتصال همزمان چندین دستگاه و لوازم جانبی را فراهم می‌کند. با این هاب، کاربران می‌توانند نمایشگرهای خارجی، هارد دیسک‌ها، کیبورد، ماوس و سایر تجهیزات را به تبلت خود متصل کنند.

یکی از ویژگی‌های برجسته این هاب، کنترل‌های پخش است که به کاربران اجازه می‌دهد به راحتی رسانه‌های خود را مدیریت کنند، این قابلیت برای پخش موسیقی، ویدئو و ارائه‌های چندرسانه‌ای بسیار کاربردی است و تجربه‌ی بهتری را برای کاربران فراهم می‌کند. طراحی جمع و جور و قابل حمل این هاب نیز آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای استفاده در محیط‌های مختلف تبدیل کرده است.

هاب رسانه‌ای ZAGG با قیمتی رقابتی به بازار عرضه شده و انتظار می‌رود مورد استقبال کاربران حرفه‌ای و علاقه‌مندان به فناوری قرار گیرد. این محصول جدید، نیاز کاربران به اتصال چندین دستگاه به تبلت‌های خود را برطرف کرده و عملکرد آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

کد خبر 851277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.