استقبال چشمگیر از مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در کردستان

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: کردستانی‌ها در ماه مبارک رمضان با استقبال چشمگیر از مسابقه پیامکی «زندگی با آیه‌ها»، بیش از ۱۱۰ هزار پیامک به این مسابقه ارسال کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام برومند رازیانی، با اشاره به استقبال پرشور مردم این استان از طرح ملی زندگی با آیه‌ها، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان امسال، ۸۰۰ محفل قرآنی در سطح استان کردستان با هدف ترویج و تعمیق آموزه‌های قرآنی برگزار شده است.

وی افزود: علاوه بر برگزاری محافل قرآنی، مسابقه پیامکی طرح زندگی با آیه‌ها نیز با استقبال گسترده مردم مواجه شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه شرکت کنندگان با ارسال عدد ۵ به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۹۸۸ می‌توانند در مسابقات روزانه شرکت کنند، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۱۱۰ هزار پیامک از سوی شرکت‌کنندگان ارسال شده است.

حجت‌الاسلام رازیانی با بیان اینکه طرح ملی زندگی با آیه‌ها از ابتدای ماه مبارک رمضان در استان کردستان آغاز شده است، تصریح کرد: این طرح با هدف ایجاد فضایی معنوی و قرآنی در ماه مبارک رمضان و بهره‌مندی هرچه بیشتر مردم از برکات این ماه عزیز اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: برگزاری محافل قرآنی، مسابقات پیامکی و سایر برنامه‌های مرتبط با طرح زندگی با آیه‌ها، فرصتی مناسب برای انس بیشتر مردم با قرآن و عمل به آموزه‌های آن است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از مشارکت و استقبال گسترده مردم استان از این طرح قدردانی و ابراز امیدواری کرد: این برنامه‌ها بتواند گامی مؤثر در جهت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه باشد.

کد خبر 851019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.