آماده‌سازی ۵۳۵ اقامتگاه با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار تخت در استان کرمان

استاندار کرمان از آماده‌سازی ۵۳۵ اقامتگاه با چهار هزار و ۱۹ اتاق و ظرفیت بیش از ۱۲ هزار تخت در استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدعلی طالبی با اشاره به آماده‌سازی دو هزار و ۳۰۰ کلاس درس و بیش از چهار هزار اتاق برای اسکان مسافران نوروزی، اظهار کرد: از شروع فعالیت ستاد خدمات سفر نوروز تاکنون نزدیک به ۳۰ هزار نفر در استان کرمان اسکان داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۶۰ مدرسه با دو هزار و ۳۰۱ کلاس برای اقامت مسافران آماده شده و فضاهای شهری و روستایی نیز آماده پذیرایی گردشگران هستند، افزود: ۵۳۵ اقامتگاه با چهار هزار و ۱۹ اتاق و ظرفیت بیش از ۱۲ هزار تخت در استان کرمان آماده شده است.

استاندار کرمان هم چنین از آغاز تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌های استان کرمان به مسافران نوروزی خبر داد و گفت: نیروی انتظامی برنامه بسیار مناسبی را برای امنیت مسافران و کاهش تلفات جاده‌ای شروع کرده و تیم‌های همه دستگاه‌های امدادی در ۳۰ کیلومتری شهرها مستقر شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۱۸۳ پایگاه اورژانس و پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس آماده امدادرسانی هستند، تصریح کرد: ۱۷۵ پست نوروزی جمعیت هلال‌احمر استان کرمان با حضور ۱۵۰۰ نفر از نیروهای متخصص و عملیاتی آماده ارائه خدمات به مسافرین نوروزی شده‌اند.

طالبی با اشاره به تدارک ۴۰۰ غرفه عرضه صنایع دستی در سطح شهرستان‌های استان، از اجرای طرح محور سبز در استان برای پاکسازی ورودی شهرها و روستاها خب داد و بیان کرد: تاکنون نزدیک به ۳۰ هزار نفر مسافر در استان کرمان اسکان داده شده‌اند.

کد خبر 851006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.