۱۴۰۳؛ سال رکوردزنی صندوق‌های طلای زرد و سرخ

بورس کالا از دستیابی صندوق‌های طلا به خالص دارایی ۱۶۷ و زعفران به ۲.۲ همت در پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بورس کالای ایران روز سه شنبه اعلام کرد: در جریان معاملات روز گذشته این بورس، خالص ارزش دارایی صندوق‌های کالایی از ۱۶۷ هزار و ۱۴۱ میلیارد تومان عبور کرد که این رقم بالاترین مقدار در تاریخ این معاملات بوده است.

همچنین خالص ارزش دارایی صندوق‌های طلا با عبور از رقم ۱۶۴.۸ همت رکوردی جدید را به ثبت رساند. این رکوردها در حالی به ثبت رسید که سهم صندوق‌های زعفران نیز از کل خالص ارزش دارایی صندوق‌های کالایی ۲.۲ همت بود.

در روزهای اخیر، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل سازمان تعاون روستایی از عرضه ۵ میلیون تن زعفران در بورس کالا طی سال جاری خبر داده بود که سبب شد تا قیمت این محصول واقعی‌تر شده و به کیلویی ۱۰۰ میلیون تومان برسد.

کد خبر 850287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.