استقرار نیروهای امدادی در کمپ فدک/ برنامه‌ریزی ویژه برای ایمنی مسافران نوروزی

مسئول کمیته ایمنی و حوادث ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: نیروهای امدادی و عملیاتی این کلان‌شهر در کمپ گردشگری فدک و دیگر نقاط کلیدی مستقر شده‌اند؛ این اقدام با هدف ارائه خدمات سریع امدادی و تأمین ایمنی مسافران و گردشگران نوروزی انجام شده است.

آتشپاد دوم محمدمهدی مقدس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آمادگی کمیته ایمنی و حوادث ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان برای ایام نوروز اظهار کرد: طبق سال‌های گذشته ستاد نوروزی و مجموعه ستاد سفر با آمادگی کامل به ارائه خدمات ایمنی و امدادی می‌پردازد.

وی افزود: تمام نیروهای امداد و کوهستان به‌ویژه در کمپ گردشگری فدک و محل کمپ کوهستان به‌طور کامل مستقر شده‌اند و آماده ارائه خدمات هستند.

مسئول کمیته ایمنی و حوادث ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با تأکید بر تمهیدات ویژه برای نوروز خاطرنشان کرد: تمام اکیپ‌های اطفای حریق و امدادرسانی در سطح شهر مستقر و از آمادگی مطلوبی برخوردارند تا در صورت بروز حوادث احتمالی، به‌سرعت وارد عمل شوند و خدمات لازم را به شهروندان و میهمانان نوروزی ارائه دهند.

مقدس‌زاده گفت: هدف اصلی این نیروها تأمین ایمنی و ایجاد آرامش برای تمام مسافران و گردشگرانی است که این روزها به شهر زیبای اصفهان سفر می‌کنند.

وی با اشاره به آماده‌باش صددرصدی نیروهای عملیاتی ادامه داد: با توجه به احتمال وقوع حوادث در روزهای پایانی سال، تمام کارکنان ما در حوزه عملیات به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل هستند و استقرار دائمی در کمپ گردشگری فدک و هدایت عملیات میدانی، از جمله اقدامات این ستاد برای مدیریت بحران‌های احتمالی است.

مسئول کمیته ایمنی و حوادث ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی مستمر، امدادرسانی سریع و تأمین ایمنی مسافران در اولویت قرار دارد و این خدمات در بالاترین سطح کیفی ارائه خواهد شد.

کد خبر 849383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.