ضرورت همکاری تمام دستگاه‌ها برای کاهش تصادفات

استاندار خوزستان با تاکید بر همکاری دستگاه‌ها برای کاهش تصادفات، گفت: پیشگیری، مراقبت و اقدامات درمانی سریع در صورت وقوع حادثه، از اولویت‌های اصلی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده، امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در بازدید از پایگاه‌های هلال‌احمر استان با اشاره به افزایش ترددها در آستانه نوروز، اظهار کرد: جاده‌های استان در برخی نقاط حادثه‌خیز هستند و باید با همکاری همه دستگاه‌ها، آمار تصادفات را کاهش دهیم، پیشگیری، مراقبت و اقدامات درمانی سریع در صورت وقوع حادثه، از اولویت‌های اصلی ماست.

وی از خدمات ارزشمند امدادگران هلال احمر تقدیر کرد و افزود: هلال احمر خوزستان با تلاش‌های بی‌وقفه خود، نقش مهمی در نجات جان مصدومان و کاهش تلفات جاده‌ای دارد.

استاندار خوزستان بر لزوم آماده‌سازی پایگاه‌های امدادی برای ارائه خدمات بهتر در ایام نوروز تاکید و بیان کرد: همه امدادگران و داوطلبان هلال احمر با روحیه‌ای مضاعف، خدمات خود را در این ماه پربرکت به کار خود ادامه دهند.

موالی‌زاده برای همه امدادگران و داوطلبان هلال احمر آرزوی موفقیت کرد و گفت: امید است با همکاری همه دستگاه‌ها، ایام نوروزی امن و به دور از حادثه را برای مردم استان رقم بزنیم.

کد خبر 848746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.