تاکید شهردار شهرکرد بر آماده‌سازی سریع شهر برای ایام نوروز و شب‌های قدر

شهردار شهرکرد بر نصب المان‌های جدید، گل‌کاری معابر و میادین، پاک‌سازی شهر، نورپردازی‌ها و به پایان رساندن کارهای عمرانی تا هفته آینده تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین واحدیان امروز _سه‌شنبه بیست‌ویکم اسفند_ در سومین جلسه ستاد خدمات سفر اظهار کرد: فضاسازی و زیباسازی شهر متناسب با ایام نوروز و شب‌های قدر بسیار حائز اهمیت است و باید به این مهم در تمام حوزه‌های توجه شود.

وی با بیان اینکه گل‌کاری معابر و میادین، رنگ‌آمیزی جداول و آشکارسازی سرعت‌گیرها و سرعت‌کاه‌های سطح شهر در حال انجام است، افزود: جمع‌آوری مصالح ساختمانی و پروژه‌ها از معابر نیز به منظور ایمنی و زیبایی شهر انجام می‌شود.

شهردار شهرکرد گفت: تمام نیروهای عملیاتی و ستادی در ایام نوروز، چهارشنبه‌سوری و شب‌های قدر نیز در حالت آماده‌باش کامل باشند تا در صورت ضرورت، خدمات‌رسانی به موقع انجام شود، چراکه هدف ما ارائه خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان و مسافران در این ایام است.

واحدیان با بیان اینکه باید شهروندان با همکاری و مشارکت خود در زیبا نگه داشتن چهره شهر، نقش مؤثری ایفا کنند، اضافه کرد: شهرداری شهرکرد تمام تلاش خود را برای ایجاد محیطی زیبا و ایمن در ایام نوروز و شب‌های قدر به کار خواهد گرفت.

وی گفت: این اقدامات در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و استقبال از مسافران نوروزی انجام می‌شود و انتظار می‌رود با همکاری همه‌جانبه، شاهد شهری زیبا و منظم در این ایام باشیم.

شهردار شهرکرد همچنین برنصب المان‌های جدید، گل‌کاری معابر و میادین، پاک‌سازی شهر، نورپردازی‌ها و به پایان رساندن کارهای عمرانی تا هفته آینده تاکید کرد.

کد خبر 847918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.