معدوم‌سازی بیش از ۲۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اجرای طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان با حضور ۲۱۸ بازرس خبر داد و گفت: در هفته اول اجرای این طرح، ۲۶ هزار و ۲۷۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزام بیدارپور با اعلام آغاز طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال ۱۴۰۴ با حضور ۲۱۸ بازرس بهداشت محیط در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در هفته اول اجرای این طرح افزود: بازرسی از ۵۴۶۱ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدوم‌سازی ۲۶ هزار و ۲۷۳ کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، نمونه‌برداری از ۷۵ مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از ۳۴۵ مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از ۱۸۸ سامانه آبرسانی، انجام ۲۰۷ مورد بازرسی مشترک با ادارات مرتبط، برگزاری ۳۴ برنامه آموزشی با حضور ۷۱۹ نفر از اصناف و کارکنان، صدور ۱۲۷۴ مورد اخطاریه بهداشتی، معرفی ۵۱ متخلف به مراجع قضائی و پلمب ۱۷ مکان متخلف انجام شده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تأکید بر تداوم نظارت‌ها در طول ایام نوروز و ماه رمضان گفت: بازرسان بهداشت محیط در قالب بازرسی‌های روتین، اکیپ‌های بازرسی و نظارتی و گشت‌های مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اماکن بین راهی و شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی را تشدید می‌کنند.

بیدارپور از همکاری ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خود اظهاری در اجرای این طرح خبر داد و تصریح کرد: سامانه ۱۹۰ به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات مردمی در باره مسائل بهداشتی است.

کد خبر 847175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.