کارهای فرهنگی کانون‌های مساجد هنرمندانه ارائه شود

امام جمعه قزوین با اشاره به اینکه کانون مساجد باید همراه با هنر باشد، گفت: کارهای فرهنگی کانون‌های مساجد باید با هنر گره خورده باشد، هنرمندانه ارائه شود تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله حسین مظفری صبح امروز _شنبه هجدهم اسفند_ در مراسم سی‌ودومین سالروز تأسیس کانون‌های مساجد اظهار کرد: مساجد در طول تاریخ تجلی‌گاه انواع و اقسام هنرهای دینی و اسلامی بوده است همان‌طور که مشاهده می‌کنید همین مکان مقدس یعنی مسجدالنبی (ع) نیز انواعی از هنرهای زیبا را در خود جا داده است.

وی با اشاره به اینکه کانون مساجد باید همراه با هنر باشد، افزود: کارهای فرهنگی کانون‌های مساجد باید با هنر گره خورده و هنرمندانه ارائه شود تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه رهبر حکیم انقلاب بارها بر توجه به هنر تأکید داشته‌اند، گفت: یکی از هنرها سرود است و همه شما ملاحظه فرمودید که یک سرود «سلام فرمانده» چه موجی را در کشور ما و کشورهای اسلامی ایجاد کرد.

آیت‌الله مظفری عنوان کرد: تمام کارهایی که با محوریت مساجد انجام می‌شود، باید بیش از کارهای دیگر با اخلاص همراه باشد، اگر سرود سلام فرمانده این‌گونه موج‌آفرینی کرده است، حتماً این کار با اخلاص ویژه تولید شده که توانسته این تأثیرگذاری ویژه را داشته باشد.

وی ادامه داد: به امید خدای متعال به همه ما اخلاص لازم را در کارهایمان عنایت کرده و کارهای ما را تأثیرگذار کند و تلاش‌ها و مجاهدت‌های شما عزیزان را نیز به شایستگی پذیرا باشد.

کد خبر 846871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.