تداوم بارش برف و باران همراه با رعد و برق در بیشتر مناطق اصفهان

معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تداوم فعالیت سامانه بارشی همراه با بارش برف و باران، رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید در غالب مناطق استان خبر داد.

نوید حاجی‌بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی تا روز دوشنبه هفته آینده، با ادامه فعالیت سامانه بارشی به تناوب در استان بارش برف و باران، رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید انتظار می‌رود.

وی افزود: براساس این وضعیت جوی، گسترده بارش‌ها غالب مناطق استان را در بر می‌گیرد، اما بیشینه بارش‌ها برای نواحی غربی و جنوبی از اواخر فردا و طی روز شنبه هجدهم اسفند، پیش‌بینی می‌شود.

معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: طی روزهای یکشنبه و دوشنبه بارش‌ها به طور عمده به نیمه شمالی استان کشیده خواهد شد.

وی درباره صدور هشدار سطح نارنجی با تشدید فعالیت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز تا پایان وقت شنبه هجدهم اسفند همراه با بارش باران و برف، کولاک برف در ارتفاعات سردسیر، وزش باد شدید موقتی و کاهش دید در استان، گفت: فعالیت این سامانه در مناطق غرب و جنوب استان به ویژه بوئین میاندشت، سمیرم، خوانسار، فریدن، دهاقان، شهرضا، فریدونشهر، گلپایگان و چادگان مورد انتظار است.

حاجی‌بابایی نسبت به لغزندگی، امکان اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، لغزندگی جاده‌ها به ویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، انسداد راه‌های روستایی و گردنه‌های برف‌گیر، آب گرفتگی معابر، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، کولاک برف، احتمال ریزش بهمن، خسارت به سازه‌های موقت، محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی، اختلال حامل‌های انرژی، بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها و آب گرفتگی معابر هشدار داد.

وی درباره ممنوعیت سفرهای غیرضروری به ویژه در گردنه‌های برف‌گیر، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جا به جایی عشایر، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت گردی و وزرش‌های هوایی، آمادگی نیروهای امدادی، راهداری و شهرداری‌ها دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها و مناطق شهری و مدیریت حامل‌های انرژی توصیه کرد.

معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه کمینه دمای هوا از امروز تا اوایل هفته آینده به تدریج روند افزایشی خواهد داشت، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۶ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۶ درجه سانتی‌گراد زیر صفر می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه امروز دمای هیچکدام از شهرهای اصفهان پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد ثبت نشده است، خاطرنشان کرد: خوروبیابانک دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد و خوانسار با کمینه دمای ۱ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان هستند.

کد خبر 846362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۶
    1 0
    لطفاً دیزیچه را هم به آمار بارندگی اضافه کنید خیلی خشکسالی اثر گذاشته
  • نعمت الله US ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    مادربزرگم قدیما میگفت پنج زار بده آش به همین خیال باش عیدشد برف هاروچه جور پارو کنیم
  • IR ۰۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    لطفا در مورد آب و هوای کوله پارچه توضیح مختصر بفرمائید
  • مهدی قیصری IR ۱۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
    0 0
    خداشاهده هیچ اعتمادی به پیش بینی ها ندارم. یکی از اونها درست درنیومده