میزان اشتغال صنایع در استان قابل توجیه نیست

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه بیکاری در استانی همچون خوزستان قابل قبول نیست گفت: استان خوزستان بیش از صد سال در تولید ثروت ملی نقش داشته است و باید از این ظرفیت به نفع توسعه اشتغال و رفع مشکلات استان استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز _سه‌شنبه چهاردهم اسفند_ در جلسه وبیناری طرح‌های کمیته امداد که پس از ارتباط وبیناری رئیس جمهور، وزیر کار و مقامات کشوری با استانداران برگزار شد با اشاره به مشکلات جسمانی برخی افراد، بر توانمندسازی و استفاده از استعدادهای موجود در جامعه تأکید و اظهار کرد: امروز باید نگاه ما به افراد تغییر کند. هر فردی، حتی با وجود معلولیت‌های جسمانی، می‌تواند منشأ تحول باشد. کمیته امداد امام خمینی (ره) در این زمینه کارهای خوبی انجام داده و به اعداد قابل توجهی در استان رسیده است، اما باید این روند را تسریع کنیم و برای افزایش اشتغال در استان تلاش بیشتری داشته باشیم.

وی با اشاره به ضرورت توسعه مشاغل پایدار افزود: اشتغال پایدار باید اولویت اصلی باشد، چرا که اگر فردی در فصولی بیکار شود، این امر می‌تواند مشکلاتی برای او ایجاد کند. بنابراین باید در زمینه‌های مختلف مانند کشاورزی، صنعت و خدمات بسترهای مناسب برای اشتغال فراهم شود.

استاندار خوزستان با تأکید بر اهمیت تقویت بانک‌ها در استان عنوان کرد: بانک‌های ما باید تسهیلات بیشتری به کسانی که قصد سرمایه‌گذاری دارند، ارائه کنند تا بتوانند در تراز استان خوزستان سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهند و اشتغال ایجاد کنند.

موالی‌زاده با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی خاطرنشان کرد: مهارت‌آموزی یکی از اصلی‌ترین پایه‌های اشتغال است و باید به آن توجه ویژه شود. کسانی که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته‌اند، بازگشت کمتری به چرخه بیکاری و مشکلات اجتماعی داشته‌اند. بنابراین، توسعه مراکز مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید در اولویت قرار گیرد.

وی تاکید کرد: صنایع کوچک و مشاغل خرد نقش مهمی در ایجاد اشتغال دارند. ما باید از تجربیات سایر استان‌ها بهره‌مند شویم و مشاغل کوچک را در استان توسعه دهیم و ایجاد اشتغال در این حوزه‌ها می‌تواند به کاهش بیکاری و فقر در استان کمک کند.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه بیکاری در استانی مانند خوزستان قابل قبول نیست، گفت: استان خوزستان بیش از صد سال در تولید ثروت ملی نقش داشته و باید از این ظرفیت به نفع توسعه اشتغال و حل مشکلات استان استفاده کنیم. توجه به بخش خصوصی و تقویت آن نیز از الزامات این امر است.

موالی‌زاده خاطرنشان کرد: موضوع اشتغال اصلی‌ترین دغدغه استان است و امیدوار است با عزم جدی، بتوان مشکلات مرتبط با بیکاری را حل کرد.

کد خبر 845671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.