اسرائیل در حال تغییر بی‌سروصدای مرزهای لبنان

پس از آنکه اسرائیل مدعی شد نیروهای این رژیم تنها در پنج نقطه از خاک لبنان مستقر خواهند بود، رئیس پارلمان لبنان امروز فاش کرد که اسرائیل خط مرزی جدیدی در خاک لبنان ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نبیه بری در گفت‌وگو با روزنامه «الدیار» اظهار کرد: اشغالگری اسرائیل تنها محدود به پنج تپه مرزی نبوده، بلکه این رژیم نواری مرزی را ایجاد کرده که یک یا دو کیلومتر در خاک لبنان امتداد یافته است. ارتش رژیم صهیونیستی در توافق آتش‌بس با لبنان بیست‌وهفتم ماه نوامبر متعهد شده بود طی ۶۰ روز به‌صورت تدریجی از خاک لبنان عقب‌نشینی کند، اما پس از پایان این مهلت و تعلل چندهفته‌ای در عقب‌نشینی، اعلام کرد در پنج نقطه از خاک لبنان باقی خواهد ماند.

وی افزود: رژیم صهیونیستی نه‌تنها در حال تحمیل عمل انجام‌شده به لبنان است، بلکه سعی دارد از طریق دستکاری در ترکیب جمعیتی و با ادعای حمایت از اقلیت درزی در سوریه در امور کشورهای همسایه نیز مداخله کند. گیدئون سعر، وزیر خارجه اسرائیل طی روزهای گذشته به ادعای حمایت از اقلیت درزی در خاک سوریه اظهاراتی ضمنی درباره احتمال اشغال بخشی از خاک سوریه بر سر زبان آورده است.

این اظهارات تنها به وزیر خارجه رژیم صهیونیستی محدود نبوده و حتی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و اسرائیل کاتز، وزیر جنگ اسرائیل نیز به ارتش خود دستور داده‌اند به ادعای تعرض به اقلیت درزی در سوریه آماده آنچه محافظت از آن‌ها خوانده شد، باشند.

رئیس پارلمان لبنان در واکنش به گسترش آرام‌آرام اشغالگری اسرائیل تاکید کرد: لبنان هرگونه اقدام برای کمک به‌ازای تحمیل شروط سیاسی یا نظامی چه در خصوص سلاح مقاومت در شمال رودخانه لیطانی یا دیگر مسائل را داخلی را نخواهد پذیرفت.

کد خبر 845600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.