برگشت اعتبارات توسط دستگاه‌ها پذیرفتنی است

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی گفت: از هیچ دستگاه، نهاد و بانکی پذیرفتنی نیست که اعتبارات وارده به استان را برگشت بزنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، طاهر رستمی امروز _ یکشنبه پنجم اسفند_ در کارگروه بانوان و خانواده خراسان شمالی اظهار کرد: از هیچ دستگاه، نهاد و بانکی پذیرفتنی نیست اعتبارات وارده به استان را برگشت بزنند.

وی افزود: برای سال آینده تمام دستگاه‌های اجرایی برای حوزه بانوان برنامه ارائه دهند و در این مسیر همراهی، همفکری سایر دستگاه‌های اجرایی برای اجرای بهتر برنامه‌ها ضروری است.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، گفت: برای ایجاد اشتغال زنان بدسرپرست و بی سرپرست خانوار اقدامات لازم انجام شود.

رستمی بر اجرای برنامه‌های مشارکتی تاکید کرد و ادامه داد: از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد نیز استفاده حداکثری شود.

وی افزود: از ظرفیت بانوان بیشتر استفاده خواهد شد و در آینده‌ای نزدیک شاهد اتفاقات خوب برای این حوزه خواهیم بود.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی بر اهمیت نقش بانوان در تحکیم بنیان خانواده، ایفای نقش در جامعه و حضور فعال، پررنگ و اثرگذار در بخش‌های مختلف تاکید کرد و بیان داشت: مدیران دستگاه‌های اجرایی بهره‌مندی از حضور بانوان و جوانان برای ایجاد رفاه و آرامش بیشتر را مورد توجه قرار دهند.

وی افزود: شاخص‌های استان را که نگاه می‌کنیم، استانی برخوردار دیده می‌شویم در حالی که بسیاری از معضلات ما در ضعف‌های حوزه اقتصاد و اجتماع است که یکی از این دلایل عدم گفتگو است.

رستمی با بیان اینکه سلامت بانوان به ویژه غربالگری به طور جدی پیگیری باید شود، اظهار داشت: با ارائه برنامه و طرح در بازه زمانی شش ماهه می‌توانیم مشکلات این حوزه را دریابیم.

وی افزود: شناسایی آسیب و ارائه برنامه برای این حوزه با توجه به جامعه هدف هر دستگاه اجرایی الزامی است تا فرصت‌ها و راهکارها ارائه و برنامه‌ای مدون تدوین و هدف گذاری ها مشخص شود.

معاون استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: برای تحکیم بنیان خانواده کار جزیره‌ای انجام نگیرد بلکه با هم افزایی تمام دستگاه‌های اجرایی این مهم تحقق خواهد یافت.

بیمه زنان عشایر پیگیری می‌شود

اعظم الهامی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی نیز گفت: با هم افزایی در حوزه بانوان گام‌های مؤثری را بر می‌داریم. شناسایی چالش و ارائه راهکارها و نظارت بر اجرای برنامه‌های حوزه بانوان و خانواده و تقویت برنامه‌های این حوزه در دستور کار است.

وی تاکید کرد: برنامه‌های حوزه بانوان مختص مراکز شهرستان نباشد بلکه نقاط دور و روستاها را نیز شامل شود.

الهامی گفت: بیمه زنان روستایی و عشایر را با جدیت پیگیری خواهیم کرد زیرا به رغم اینکه تولید کننده هستند اما بدون بیمه هستند.

کد خبر 843136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.