ریل‌گذاری مدیریت شهری در سنندج بر پایه ایده‌های علمی است

شهردار سنندج گفت: ریل‌گذاری برنامه‌ها و اقدامات مدیریت شهری در سنندج بر پایه بهره‌گیری از ایده‌های علمی جامعه دانشگاهی و نخبگانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیدانور رشیدی امروز _شنبه چهارم اسفند_ در نشست با رئیس پارک علم و فناوری کردستان و جمعی از نخبگان و مدیران واحدهای فناورانه استان اظهار کرد: معتقدیم برای برنامه‌ریزی و جمع‌بندی بهتر بودجه ۱۴۰۴ در شهرداری و شورای شهر سنندج از ایده و دیدگاه جامعه دانشگاهی و نخبگان باید بیشترین بهره را برد.

وی افزود: به‌منظور محور قرار دادن دیدگاه‌های علمی و عملیاتی در ریل‌گذاری برنامه‌های سال آینده، نشست‌هایی با جامعه دانشگاهی از جمله اساتید دانشگاه‌های کردستان و آزاد سنندج برگزار کرده‌ایم.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: جایگاه علم و توجه به شرکت‌های دانش بنیان همواره مورد تاکید مسئولان ارشد کشور و استان بوده است، چراکه امروز دنیا به این سمت حرکت می‌کند و ما هم نباید اجازه دهیم از قطار توسعه و پیشرفت در این زمینه عقب بمانیم.

رشیدی ادامه داد: به‌همین منظور هوشمندسازی شهر سنندج آغاز شد و تاکنون ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در سطح شهر انجام شده که با وجود همه مشکلات اقتصادی این پروژه با پیشرفت خوبی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: پروژه انتقال آب‌های سطحی، احداث پارک‌های بزرگ مقیاس، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، آغاز کلان پروژه‌هایی در حوزه رفع گره‌های ترافیکی و راه‌اندازی نهضت آسفالت، حرکت‌های ارزشمندی بود که انجام شد و این روند با وجود همه تنگناهای اقتصادی ادامه دارد.

شهردار سنندج با بیان اینکه مسائل زیست‌محیطی از دیگر اولویت‌های مدیریت شهری است، گفت: معتقدیم حرکت هدفمند و تأثیرگذار در این حوزه نیازمند بهره‌گیری از دیدگاه و تفکرات نخبگان و صاحب‌نظران است.

رشیدی افزود: یکی از اولویت‌های مدیریت شهری در برنامه‌های سال آینده اجرای قوانین هوای پاک و مسائل زیست محیطی است و در این راستا از پیشنهادهای جامعه نخبگان بهره خواهیم گرفت.

۴ هزار میلیارد تومان بودجه پیشنهادی شهرداری سنندج

وی گفت: بودجه پیشنهادی سال آینده شهرداری حدود چهار هزار میلیارد تومان است که تقدیم شورای شهر شده و بخشی از این بودجه برای هزینه‌های جاری و مابقی در مسیر اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های مختلف هزینه خواهد شد.

شهردار سنندج ادامه داد: تمام حوزه‌ها از جمله عمران شهری، ترافیک، بازیافت، توسعه فضای سبز و دیگر نیازهای شهر به فراخور در بودجه سال آینده دیده شده و آمادگی استقبال از پیشنهادهای شما در این راستا هستیم.

آمادگی شهرداری برای راه‌اندازی نمایشگاه محصولات دانش بنیان

رشیدی از آمادگی شهرداری سنندج برای راه‌اندازی یک نمایشگاه به صورت موقت و دائمی برای ارائه دستاوردهای شرکت چ‌های دانش‌بنیان فعال در پارک علم و فناوری استان خبر داد و گفت: آمادگی داریم در یکی از پارک‌های سطح شهر نمایشگاهی برای ارائه دستاوردهای شرکت‌های پارک و علم فناوری دستاوردهای راه‌اندازی کنیم.

وی تصریح کرد: بستر برای تعامل و همراهی و همکاری هرچه بیشتر جامعه علمی فراهم است و انتظار داریم که از این ظرفیت ایجاد شده به نحو احسن بهره بگیرد.

شهردار سنندج اضافه کرد: ریل‌گذاری ابر پروژه قشلاق گریزه که به تازگی وارد فاز اجرا شده است باید توسط شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شود و همچنین شرکت‌ها در تحقق جاده سلامت و شهر پاک و شهر دوستدار کودک می‌توانند با ارائه دیدگاه‌های علمی و قابل عملیاتی شدن کمک کار مدیریت شهری باشند.

گام‌های عمران شهری با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان

رشیدی با بیان اینکه طی چند سال اخیر اقدامات توسعه‌ای خوبی انجام شده است، البته منکر مشکلات نیستیم، گفت: هر آنچه در توان داشته‌ایم را به میدان آورده‌ایم برخلاف برخی شایعه پراکنی‌ها برای شهر خلاق موسیقی از یونسکو حتی ریالی دریافت نکرده‌ایم و آنچه انجام شده حاصل کار تیمی و ریسک‌پذیری است که در مسیر خدمت به شهر و شهروندان به جان خریده‌ایم.

وی افزود: معتقدیم مردم از حرف‌های بدون عمل خسته هستند، بنابراین تمام ظرفیت‌ها را به میدان آورده‌ایم و با دیدگاه توسعه متوازن تمام شهر را در پازل توسعه دیده‌ایم.

شهردار سنندج با بیان اینکه احداث شش گذر ورزش طی دو سال، افزایش سرانه فضای سبز، اتمام و بهره‌برداری از پروژه‌هایی

مانند بلوار ۳۶ متری اسلام آباد از جمله اقداماتی بوده که انجام شده است، گفت: حجم خدمات رسانی که در حوزه ایجاد فضای سبز، زمین ورزشی، آسفالت، هدایت رواناب‌ها و غیره در نواحی منفصل شهری انجام شده است، قابل‌قیاس با هیچ دوره‌ای نیست.

اجرای پروژه جاده موزیکال در سنندج

رشیدی با استقبال از ایده یکی از نخبگان حاضر در جلسه در مورد اجرای پروژه جاده موزیکال در ورودی‌های شهر سنندج، اظهار کرد: مدیریت شهری سنندج آمادگی دارد که پروژه‌هایی را در سه قالب فراخوان و مناقصه‌های محدود، ترک تشریفات و کنسرسیوم با شرکت‌های فناورانه فعال در پارک علم و فناوری استان اجرا کند.

رشیدی تصریح کرد: هدف ما هوشمندسازی شهر سنندج به معنای واقعی است و با همین دیدگاه ۴۰ میلیارد تومان بودجه پیشنهادی برای شهر هوشمند در بودجه تقدیم شورای شهر شده است.

وی در پاسخ به برخی انتقادها که مسئولان فقط شعار می‌دهند و این جلسات معمولاً عملیاتی نمی‌شود، افزود: باید انجماد و یخ شدن‌ها را به همدلی و همکاری و امید و عمل تبدیل کنیم و با پشتوانه مالی و مشارکت مردم زمینه را در راستای تحقق اهداف فراهم سازیم.

شهرک بهاران سنندج پایلوت هوشمندسازی شهر می‌شود

همکاری پارک علم و فناوری برای ایجاد شهر نوآور و هوشمند کردن شهرک بهاران در زمینه‌های مختلف به عنوان پایلوت پیشنهاد دیگر شهردار سنندج به حاضران در این نشست بود و در این راستا عنوان کرد: هوشمندسازی به معنای واقعی باید شکل بگیرد این کار را می‌توانیم از شهرک بهاران کلید بزنیم و پروژه‌ها و طرح‌های هوشمندانه را در این نقطه به منصه ظهور و بروز برسانیم.

رشیدی تصریح کرد: در راستای احداث شهرک سلامت نیز گام‌های محکمی را برداشته‌ایم و ۱۰ تا ۱۵ هکتار از اراضی دانشگاه علوم پزشکی به شهرک سلامت اختصاص داده شده است.

وی خواستار ارائه طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری به شهرداری سنندج شد و ادامه داد: به فراخور منابع مالی و بودجه‌ای که در ۱۴۰۴ داریم این طرح‌ها اولویت‌بندی و از ظرفیت تک تک شرکت‌های فناورانه فعال در پارک علم و فناوری استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 842589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.