آغاز فعالیت رسمی ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از بیست‌وپنجم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال آینده فعالیت رسمی خواهد داشت و دو پیک مسافرتی در این ایام پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی بقایی امروز _دوشنبه بیست‌ونهم بهمن_ در نشست برنامه‌ریزی، هماهنگی و بررسی ظرفیت‌های اقامت و ارائه خدمات به گردشگران شهر اصفهان اظهار کرد: برای ساماندهی اسکان مسافران نوروزی و بهبود خدمات شهری در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته است.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از اجاره منازل شخصی به مسافران در فضای مجازی افزود: اگر بتوانیم این موضوع را در شبکه‌های مجازی متوقف کنیم، می‌توانیم راهگشای این چالش باشیم و باید به یک چهارچوب مشخص در این زمینه دست یابیم که این اقدام باید از سوی اتحادیه مشاوران املاک مدیریت شود.

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به ارتقای سامانه «اصفهان من» تاکید کرد: در سال جاری ظرفیت نرم‌افزاری این سامانه تقویت شده است و علاوه بر آن، یک بازی‌واره طراحی شده که مسافران را درگیر چالش‌های مختلف می‌کند و به آن‌ها امتیازاتی ارائه می‌دهد که این اقدام می‌تواند تجربه گردشگری در اصفهان را جذاب‌تر کند.

بقایی با اشاره به نیاز مسافران به اماکن مسقف در روزهای بارانی و سرد گفت: در شرایطی که امکان برپایی چادر در پارک‌ها و باغ فدک وجود ندارد، مسافران به‌ناچار به سمت ورزشگاه‌ها هدایت می‌شوند، اما این مسئله به‌دلیل حساسیت کف ورزشگاه‌ها، مشکلاتی ایجاد می‌کند؛ در این راستا باید تدابیری اندیشیده شود تا در شرایط نامساعد جوی، مسافران به اماکنی همچون مصلی هدایت شوند.

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان با بیان اینکه ستاد خدمات سفر شهر اصفهان از بیست‌وپنجم اسفند سال جاری تا پانزدهم فروردین سال آینده فعالیت رسمی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در پیک نخست، به‌دلیل شب‌های قدر، میزان ورود گردشگران کمتر خواهد بود، اما در پیک دوم که هم‌زمان با تعطیلات عید فطر است، حضور مسافران در اصفهان شدت بیشتری خواهد داشت و نخستین نیاز هر گردشگر در این ایام، موضوع اسکان است که باید برای آن تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

بقایی با اشاره به مشکلات ناشی از اقامت مسافران در مدارس گفت: مدرسه ابوذر که در نقطه مرکزی شهر واقع شده، به‌دلیل اسکان مسافران، ترافیک سنگینی را در این محدوده ایجاد می‌کند، از این‌رو آموزش‌وپرورش باید تدابیر مناسبی برای کاهش این معضل به‌کار گیرد.

وی افزود: برنامه‌ریزی منسجم و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بهینه سفرهای نوروزی و ارائه خدمات مطلوب به گردشگران، از اولویت‌های اصلی این دوره محسوب می‌شود.

کد خبر 841025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.