وفاق اصلی وفاق با جامعه است / آمار آسیب‌های اجتماعی کشور «وحشتناک» نیست

دستیار اجتماعی رئیس جمهور با بیان اینکه آمار آسیب‌های اجتماعی کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی چندان وحشتناک نیست، وفاق اصلی را وفاق با جامعه دانست و گفت: منظور از جامعه، حمایت از نهادهای مدنی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی ربیعی امروز _شنبه بیست‌وهفتم بهمن_ در جلسه شورای اجتماعی آذربایجان شرقی که در استانداری برگزار شد با اشاره به فشارهای حداکثری دشمنان نظام اسلامی، به همبستگی اجتماعی تأکید و اظهار کرد: هیچ دوره‌ای به اندازه این دوره از شرایط کشور به همبستگی اجتماعی نیاز نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه وضعیت و آمار آسیب‌های اجتماعی کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی چندان وحشتناک نیست، افزود: نباید از مشکلات اجتماعی و فرهنگی غافل بشویم، اما راه حل این مشکلات را فراموش کرده‌ایم.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور دولت پزشکیان را دولتی اجتماعی معرفی کرد و گفت: راه حل مشکلات اجتماعی در درون خود ظرفیت‌های اجتماعی است و در این راستا باید ظرفیت‌های اجتماعی را افزایش بدهیم.

وی با اشاره به بازدید از مناطق حاشیه شهر و خیریه‌های کلان‌شهر تبریز ادامه داد: باید سیاست شورای اجتماعی استان‌ها را در جهت استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی تغییر دهیم.

ربیعی وفاق اصلی را وفاق با جامعه دانست و اضافه کرد: مردم یک مفهوم انتزاعی است و منظور از جامعه، حمایت از نهادهای مدنی است و در این راستا نیز نباید در علت‌شناسی دچار انحراف شویم.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور به پیروی از منویات مقام معظم رهبری در زمینه‌های مختلف تأکید کرد و گفت: مسعود پزشکیان وفاق با حاکمیت و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را به‌عنوان اصلی‌ترین نمود وفاق سرلوحه خود قرار داده‌اند.

وی علت اصلی آسیب‌های اجتماعی را از هم‌گسیختگی اجتماعی دانست و افزود: بخشی از فروپاشی و از هم گسیختگی اجتماعی عامل اقتصادی دارد ولی عامل بخش اعظمی از آن ناامیدی است.

ربیعی با بیان اینکه بخش اعظمی از اعتیاد، تفریحی و برای طبقه متوسط به بالا است، خاطرنشان کرد: وقتی در خیابان‌ها معتادان متجاهر را می‌بینیم، فکر می‌کنیم این قشر فقط از قشر ضعیف جامعه است درحالی‌که اغلب معتادان از طبقه متوسط به بالا هستند.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور به همکاری و هم‌افزایی ارگان‌های مختلف برای داشتن پنجره واحد (۱۲۳) برای موضوعات اجتماعی تاکید و اضافه کرد: سازمان امور اجتماعی با همکاری بهزیستی، معاونت امور بانوان ریاست جمهوری و ارگان‌های مختلف، درصدد ایجاد پنجره واحد ارائه‌ی خدمات هستند.

وی بر اهمیت دادن به کانون‌های توسعه محلی نیز تأکید کرد و افزود: علت‌شناسی محله به محله فرق می‌کند و پروژه اجتماعی ذی‌نفعان متعددی دارد و مسئولان باید مسائل را محله‌محور پیش ببرند.

منبع: ایسنا

کد خبر 840410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.