رانندگان مراقب یخ سیاه در جاده‌ها باشند

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه رانندگان مواظب یخ سیاه در جاده‌ها باشند، گفت: اگر کمی درخشندگی را در سطح جاده مشاهده کردید، احتمال آن را بدهید که یخ سیاه است و از آنجایی که به دست آوردن کشش روی یخ سیاه بسیار دشوار است، از دست دادن کنترل می‌تواند بسیار آسان باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، علی مولوی با بیان اینکه رانندگان مواظب یخ سیاه در جاده‌ها باشند، اظهار کرد: یخ سیاه زمانی اتفاق می‌افتد که لایه‌ای از آب روی جاده یخ می‌زند و لایه‌ای از یخ نازک و لعاب بر جای می‌گذارد، برخلاف نامش، یخ سیاه در واقع شفاف است، ولی نام خود را از رنگ تیره جاده می‌گیرد.

وی افزود: دلیل خطرناک بودن یخ سیاه این است که تشخیص آن سخت است؛ اگر کمی درخشندگی را در سطح جاده مشاهده کردید، احتمال آن را بدهید که یخ سیاه است، ولی با این حال، تا زمانی که شروع به رانندگی نکنید، متوجه وجود یخ سیاه در جاده نخواهید شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان توصیه کرد: از آنجایی که به دست آوردن کشش روی یخ سیاه بسیار دشوار است، از دست دادن کنترل می‌تواند بسیار آسان باشد، به خصوص اگر به درستی برای رویارویی با آن آماده نباشید.

کد خبر 839687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.