انقلاب اسلامی ایران مردمی ترین انقلاب جهان است

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به‌عنوان مردمی‌ترین انقلاب جهان یاد کرد و گفت: این انقلاب ۴۶ سال است که به پشتوانه همین مردم ولایتمدار حفظ شده است و به دست صاحب اصلی آن حضرت بقیه الله (عج) نیز خواهد رسید.

مهدی حاجیان در حاشیه مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن کرمانشاه و در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب را به عموم ملت شریف و ولایتمدار ایران اسلامی و همه آزادی خواهان جهان تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: بدون تردید انقلاب اسلامی ایران مردمی‌ترین انقلاب جهان است که در ۴۶ سالی که از عمر با برکت آن می‌گذرد توسط همین مردم شریف و ولایتمدار حفظ و حراست شده است و به دست صاحب اصلی آن حضرت بقیه الله العظم (عج) نیز خواهد رسید.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: انقلاب اسلامی به عنوان مهم‌ترین پدیده قرن حاضر با تأثیرگذاری بر مناسبات و روابط حاکم بر نظام بین‌المللی، اثرات قابل تأملی برجای گذاشته که حاصل اتحاد و همدلی آحاد ملت سرافراز ایران اسلامی بوده و در سایه ایمان و توکل خدا به دست آمده و از اعجاز انقلاب اسلامی نیز به شمار می‌رود که در پرتو آن نهضت بیداری اسلامی را در جای جای کره خاکی شاهد هستیم.

وی افزود: انقلاب اسلامی مردم ایران نه تنها پس از چهار دهه به فراموشی سپرده نشده، بلکه امروز با قدرت بیشتری در بطن تمامی تحولات بزرگ جهانی و منطقه‌ای نقش آفرینی می‌کند و توانسته است در برابر رقبا و دشمنان منطقه‌ای و بین‌المللی موفقیت‌های گسترده‌ای را به دست آورده و شکست‌های سنگینی را به آن‌ها وارد کند.

حاجیان تصریح کرد: اکنون که ۴۶ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد ملت شریف ایران، ملتی مقتدر، پیشرفته، عزتمند و سرآمد در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی شده‌اند.

وی تاکید کرد: آنچه انقلاب اسلامی ایران را از همه این انقلاب‌ها متمایز می‌کند، نقش والای ولایت فقیه و رهبری است که از اهداف و آرمان‌های انقلاب با روشنگری، درایت و بصیرت صیانت کرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به شکست‌های متوالی دشمنان از انقلاب اسلامی، گفت: آن‌ها نیز امروز به خوبی دریافته‌اند که تا زمانی که ملت با بصیرت ایران اسلامی پشتیبان و حامی انقلاب هستند و تا پای جان از آن دفاع می‌کنند، هرگز نمی‌توانند راه به جایی ببرند.

وی در پایان با قدردانی از حضور پرشور مردم ولایتمدار کرمانشاه در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با وجود سرمای هوا، گفت: این حضور پرشور و شعور درس‌های زیادی برای دشمنان نظام و انقلاب دارد و بار دیگر به آن‌ها ثابت کرد که هرگز دست از حمایت خود از ولایت و انقلاب برنخواهند داشت.

کد خبر 838923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.