به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی اظهار کرد: تمهیدات لازم برای بارش برف و باران اندیشیده شده است و تمام ظرفیت موجود برای مقابله با بحران احتمالی به کار گرفته خواهد شد و از عصر امروز تمام بخشهای مرتبط آمادهباش هستند.
وی افزود: جلسات لازم بهمنظور افزایش آمادگی مناطق و سازمانهای بحران مدار برگزار شده و ماشینآلات و امکانات مختلف در اختیار آنها قرار داده شده است و شش هزار کارشناس، نیروی رفع سدمعبر و پاکبان خدمات شهری در این شرایط فعال خواهند بود.
معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: به همین منظور در صورت بارش برف، ۴۴۵ دستگاه ماشینآلات عملیات زمستانه شامل خودروهای نمکپاش، محلولپاش، لودر و بیل برفروب در نقاط برنامهریزی شده مستقر میشوند و بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ کیسه شن و نمک در محلهای مشخص جانمایی شده است.
یعقوبی گفت: از امروز و طی روزهای آینده در مشهد هوای سردی را تجربه خواهیم کرد، به همین دلیل پیشبینیهای لازم در حوزه فضای سبز نیز صورت پذیرفته است.
نظر شما