آخرین اخبار از وضعیت راه‌های کشور امروز شنبه / وضعیت جاده چالوس در ۲۴ ساعت آینده ۱۴۰۳

آخرین وضعیت محورهای کشور برای امروز اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور امروز _شنبه بیستم بهمن_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- تردد در مسیر جنوب به شمال محورهای کرج - چالوس، هراز، آزادراه تهران- شمال، آزادراه قزوین-رشت و محور قدیم قزوین - رشت تا ساعت ۲۴:۰۰ روز یکشنبه بیست‌ویکم بهمن به‌دلیل وضعیت جوی نامساعد، کولاک و لغزندگی به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی ممنوع است‌.

- تردد روان در محور فیروزکوه مسیر (رفت و برگشت)

محورهای شمالی دارای بارش برف و باران و مه گرفتگی در ارتفاعات است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج - تهران محدوده مهرویلا و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک

- ترافیک سنگین در آزادراه ساوه - تهران محدوده نسیم شهر

- ترافیک سنگین در محور شهریار - تهران در برخی از مقاطع

آخرین وضعیت جوی محورها

- بارش برف و باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، البرز، تهران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی

- بارش باران و مه گرفتگی در بعضی از محورهای استان‌های هرمزگان، کرمان و یزد

انسدادهای اخیر

محورهای مسدود شریانی:

۱- شهمیرزاد-کیاسر

۲- ساری-دامغان

محورهای مسدود غیرشریانی:

۱- هشتگرد-طالقان

۲- نوسود -مریوان (گردنه تته)

۳- سی سخت-پادنا

۴- چلگرد - سرآقاسید

۵- پونل - خلخال

۶ - محور کوهرنگ - بازفت (گردنه‌های چری و شاه منصوری)

۷- کلاردشت - عباس آباد

محورهای دارای انسداد فصلی:

۱- وازک - بلده

۲- گنجنامه - تویسرکان

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در نیمه شرقی کشور ابرناکی وزش باد و در بعضی مناطق بارش ادامه خواهد داشت و در هرمزگان، رگبار و رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید و در استان‌های مرزی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی نیز میزان بارش برف قابل توجه است.

وی افزود: به تدریج ابرناکی و بارش در نیمه شرقی کاهش پیدا می‌کند و در غرب، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران و در غرب اصفهان، ابرناکی و بارش برف و باران افزایش پیدا می‌کند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در این روز بارش باران و برف در سواحل دریای خزر نیز ادامه خواهد داشت و اوایل شب از میزان گردوخاک در ایلام و خوزستان کاسته می‌شود و در نواحی شمالی این استان‌ها بارش رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: یکشنبه در نیمه شمالی کشور بارش برف و باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در اوایل شب گستره بارش تنها در شمال شرق خواهد بود، همچنین طی دو روز اخیر در نیمه شرقی کشور وزش باد افزایش پیدا می‌کند و در بعضی نقاط، خیزش گردوخاک انتظار می‌رود.

ضیائیان گفت: دوشنبه تنها در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور ابرناکی و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و به تدریج روز سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام مستقر می‌شود و چهارشنبه با ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، ابرناکی و بارش در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از مرکز و شرق کشور پیش بینی می‌شود و تا یکشنبه در بیشتر مناطق کشور کاهش دما خواهیم داشت.

کد خبر 838020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.