تمام ظرفیت‌ها برای تأمین مسکن کارگران به کار گرفته شود

سرپرست اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای تأمین مسکن کارگران به کار گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، سعید بیاری در نشست با معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی فارس با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های موجود برای مسکن جامعه کارگری استان اظهار کرد: بررسی ظرفیت‌های موجود به ویژه مسکن ملی برای تحقق این هدف کارساز خواهد بود.

وی جامعه کارگری را موتور محرک اقتصاد کشور دانست و افزود: بهره بردن از کمک‌های تعاونی‌های موفق مسکن در سطح استان و استفاده از تجارب و ظرفیت‌های آنان می‌تواند در جهش مسکن ملی گامی ماندگار در دولت چهاردهم برای خانه دار شدن جامعه کارگری محسوب شود.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس خاطرنشان کرد: نهضت ملی مسکن ظرفیتی است که باید از آن برای خانه‌دار شدن جامعه کارگری استان استفاده شود.

کد خبر 837129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.